*USTA Kangoo 1.5 dci vs Osman Megane 1.6 16v

ancak eve girdim ve yeni izledim videoları, konuyuda göz ucuyla şöyle bir okudum fakat hep osman geçildi denmiş ama, yani bu rolling denen olayın bitim zamanı iki araçtan birisinin frene basıp bıraktığı zaman değilmidir? yanlışsam düzeltin.. iki araçta gazlarken süratler yükselince osman arayı açarak ilerliyor? anlamadım ben bu dururumu, aydınlatın beni:)

Osmanın sahibini darlıyoruz hehe

e tahmin ettim zaten yani:) bi baktım videolara, bi de yorumlara baktım.. ya dedim ne oluyor bu millete :)))

İşin özü asker arkadaşın Gökhan'ın çektiği videoda bişey anlaşılmıyor rolling yapılan araçlardan çekim olsa daha saağlıklı olurdu...:eyv
Gökhan'ı darlamada var işin içinde...:D

o da dertmi abi:) takarsınız peşinize bir rs, olur biter:)

Bende tek elle çekim tek sürüm derken 5.vitesde takip ettim kaçırdım ama çok açık gördüğüm bişey var oda 70-140km geçemedi kango yu 140 dan sonra geçiyor megane 2

ya bu rolling muhabbetleri hep böyle aslında arkadaşlar, sonuc ne olursa olsun, hep bir ucu acık kalıyor, hep bir muallak, cok takılmamak lazım, sabahın er saatlerinde adamlar denedi eğlendi:) yağmur camur dinlemediler hemde:) bravo valla, dostluk kazandı bu en güzeli. birde 6-7 boy yiyipte orada burada 2 belki en fazla 3 boy fark actı diye oluşan dialoglar oluyor, allah öylesine rastlatmasın :D

Devrem sanırım ben o muhabbeti biliyorum kimdir diye neyse :D Darlayın beni darlayın zaten SLC den beter kıllandırdınız adama diye diye kıllı olduk hehe Hepsi bir yana Mustafa abimi ve Halil abimi gördüm yeni bir arkadaş edindim velhasıl-ı kelâm harika bir gündür. Ama tekrarlamadan da edemeyecem en kısa zamanda tekrarlıyoruz bu iş burda kalmaz tatlı diyorum yani...

Devrem sanırım ben o muhabbeti biliyorum kimdir diye neyse :D Darlayın beni darlayın zaten SLC den beter kıllandırdınız adama diye diye kıllı olduk hehe Hepsi bir yana Mustafa abimi ve Halil abimi gördüm yeni bir arkadaş edindim velhasıl-ı kelâm harika bir gündür. Ama tekrarlamadan da edemeyecem en kısa zamanda tekrarlıyoruz bu iş burda kalmaz tatlı diyorum yani...

lazuşağu kaşınma da sende :D

Devrem ne diyim bu durumda sen söyle dar canlı adamım ben :D

Devrem ne diyim bu durumda sen söyle dar canlı adamım ben :D

Abi sen banada laf atmışın daha seri falan olsaydın demişin hehe bu laf için silivriye gelicem hakkını vericem senin sağı solu görmeyen kameran için özellikle önünden gidicem hehe

Geri