*USTA Kangoo 1.5 dci vs Osman Megane 1.6 16v

Gerekmedikçe makasa girmem kardeşim,bazen böyle bir Osman Megane çıkınca karşıma yapmak farz oluyor...:eyv

:D eyw abicim anladım aynen doru diösun anladıım kadarıyla sen arabayla dışıyla içiyle fazla oynamadan orjinallini bozmadan oynamışın 10 numara olmuş bende öle yapmak istiyorum .

Ben anket filan açmam artık. Dileyen gelir ağzının payını alır gider. Müsait olursam ben gelir görürüm hesabı. Her türlü yerim kıllıyımda varmı itirazı olan :D :halay

Ben anket filan açmam artık. Dileyen gelir ağzının payını alır gider. Müsait olursam ben gelir görürüm hesabı. Her türlü yerim kıllıyımda varmı itirazı olan :D :halay

Anca lafta geçersin sen,videolar ortada :D,bende daha kaldırmam Kangoo yu senin Osman için...:D

Valla abi ben hala bu konuda ısrarcıyım ve gelen herkese de tatlılar benden diyorum. Aynı şartlarda 1 tane RS önde diğeri arkada çekim yapsınlar. Sana hiç şans vermiyorum yırtarım dağları otobana sığmam taşarım :halay

Valla abi ben hala bu konuda ısrarcıyım ve gelen herkese de tatlılar benden diyorum. Aynı şartlarda 1 tane RS önde diğeri arkada çekim yapsınlar. Sana hiç şans vermiyorum yırtarım dağları otobana sığmam taşarım :halay

Osman'ın adını Mestan pehlivan olarak değiştirmeyi öneriyorum...:D

abi ben bu videoları izledikten sonra seninle kapışmaktan kaçarım...
anca dostluk maçı olur yarışmamız :)

ustanın kangoo iyi gitmiş chipin hakkını vermiş. :)

hafta içine kısmetse SLC yi istiyoruuuuummmm ''Saahne aynı roller başka'' şarkısını armağan ediyorum. :)

Geri