Ub ide coupe

arada birbirimizle uğraşırız böyle maksat eğlence olsun , şaka bir yana ide f7r geçince gazeteye ilan vereceğim yandın eren sen hehe ( ona göre hazırlanıp gel ben ideciyim :) )

ide dediğin makinada sendeki piston vs aynıları var ya onu tut sen daha. Bu arada sahibindene ilan verdim anasını satayım.Yavaş kendi halinde bir araba alayım diyorum:S

yaw bende o borudan yapayım dedim herkes dalga geçti olmazsa içine s.... diye düşünmüştüm nasıl olsa o işe yarıyor hehe

Abi 10 numara yalıtımınıda yaptım çiçek oldu. Aem den kurtulmam lazım ama. Senle şu boru işini çözemeyince Kaan'ın gazıyla onların dükkanda yaptım. Gerçi turbo arabaya dayanır mı bilmiyorum. Malum boost meseleleri..

vala ben onu sonraya bıraktım,şimdi sıra intercoolerda...

Sen niyeti bozdun anlaşıldı:)

Erdinç, Eren'i reelde görmedim ama 10 yıllık gibi bilirim. Özünde o adamında hırsı falan yoktur, allah kahretsin ki makine başından hep öyle yanlış anlaşılmalar olur. Kişisel kimse algılamasın, bende İDE sahibiyim. Önümüzdeki hafta münferit çağırıcam bu eren'i, alırım ifadesini de merak etme..:P

Erdinç, Eren'i reelde görmedim ama 10 yıllık gibi bilirim. Özünde o adamında hırsı falan yoktur, allah kahretsin ki makine başından hep öyle yanlış anlaşılmalar olur. Kişisel kimse algılamasın, bende İDE sahibiyim. Önümüzdeki hafta münferit çağırıcam bu eren'i, alırım ifadesini de merak etme..:P

bu akşam konuştuk değilmi daha bu olayları..

bu akşam konuştuk değilmi daha bu olayları..
Konuştuk tabii, bizle hırs yapacak, o şekilde kendini ifade edecek adam burada barınamaz zaten...Umarım ben bu arkadaşları bir araya getirmede elçi olacağım. Yarın Erdinç kardeşimle buluşursak, umarım gerisi de gelecektir...

Geri