Ub ide coupe

Öyle deme Eren abi be bi pazarımız var ama bu haftadan sonra benim izinim olmayacak doğru dürüst 1 ay fulüm belki dahada uzar ama inşallah dahil olursun sende abi buluşuruz müsait olduğumuz bi gün

İns. kardesim. Olmadi bir aksam kacamak yapar. cay corba iceriz.

İns. kardesim. Olmadi bir aksam kacamak yapar. cay corba iceriz.
Olur Eren abi yapalım bi akşam kaçamak tanışmış oluruz çay çorba içeriz muhabbet ederiz.Bu arada Eren abi benim İDE 3.vitese geçince Evren abinin İDE'sinin önüne çıkmaya başlıyor ve 2'de kafa kafaya gidiyoruz diyebilirim ama Evren abinin arabasınında hakkını yemiyelim onunkide stock olmasına rağmen sadece iyi bir filtreyle iyi yürüyor şuanki filtremi değiştiricem çünkü çok basit yapmış eski sahibi sis farının arkasına alıcam filtreyi şuan hava filtre kiti araştırıyorum HKS mantarı çıkarıcam aslında filtre iyi gibi ama borusu kısa olduğu için sıcak hava emiyor buda arabanın performansını törbülüyor benim kanaatimce geçtiğimiz pazar sabahı Otobanda 235'lere kadar çıktım hemde hiç tıkanmadan seri bir biçimde valla beni memnun etti ve hoşuma gitti UB COUPE'nin o şekil gitmesi UB Coupe 1-2. vites patinaja düşüyor 3. vitese geçtikten sonra gücünü ortaya koymaya ve uzamaya başlıyor bu arada yalnızca rolling yapabildik Evren abiyle drag yapamadık malesef benim şanzumanda sorun çıktı 1.viteste yüksek devirde 2'ye geçmiyor cırtlama yapıyor eski sahibi zorlamış sanırım ve şimdi ona baktırıcam bakalım ne çıkacak ama diğer viteslerde sorun yok gibi güzel geçiyor arabayı aldığımdan beride 1.viteste zorlamamıştım 2.vitesede yükse devirde geçirmemiştim genelde hep 2.vitese geçtikten sonra denemeler yapmıştım boş ve müsait yollarda çünkü araba seri olduğu için patinaja düşüyor 1.viteste gazı hafif köklediğim zaman 2. viteste kök gaz yapıncada patinaja kolayca düşebiliyor ayrıca bende hiç sevmem o tür patinaj gibi hareketleri hep 2.vitese geçtikten sonra deniyordum Eren abi ama geçen gün denediğimiz iyi oldu aslında şanzumandaki sorunu anlamış oldum neyse hayırlı akşamlar

Son düzenleme:
Olur Eren abi yapalım bi akşam kaçamak tanışmış oluruz çay çorba içeriz muhabbet ederiz.Bu arada Eren abi benim İDE 3.vitese geçince Evren abinin İDE'sinin önüne çıkmaya başlıyor ve 2'de kafa kafaya gidiyoruz diyebilirim ama şuanki filtremi değiştiricem çünkü çok basit yapmış eski sahibi sis farının arkasına alıcam filtreyi şuan hava filtre kiti araştırıyorum HKS mantarı çıkarıcam aslında filtre iyi gibi ama borusu kısa olduğu için sıcak hava emiyor buda arabanın performansını törbülüyor benim kanaatimce geçtiğimiz pazar sabahı Otobanda 235'lere kadar çıktım hemde hiç tıkanmadan seri bir biçimde valla beni memnun etti ve hoşuma gitti UB COUPE'nin o şekil gitmesi UB Coupe 1-2. vites patinaja düşüyor 3. vitese geçtikten sonra gücünü ortaya koymaya ve uzamaya başlıyor bu arada yalnızca rolling yapabildik Evren abiyle drag yapamadık malesef benim şanzumanda sorun çıktı 1.viteste yüksek devirde 2'ye geçmiyor cırtlama yapıyor eski sahibi zorlamış sanırım ve şimdi ona baktırıcam bakalım ne çıkacak ama diğer viteslerde sorun yok gibi güzel geçiyor arabayı aldığımdan beride 1.viteste zorlamamıştım 2.vitesede yükse devirde geçirmemiştim genelde hep 2.vitese geçtikten sonra denemeler yapmıştım boş ve müsait yollarda çünkü araba seri olduğu için patinaja düşüyor 1.viteste gazı hafif köklediğim zaman 2. viteste kök gaz yapıncada patinaja kolayca düşebiliyor ayrıca bende hiç sevmem o tür patinaj gibi hareketleri hep 2.vitese geçtikten sonra deniyordum Eren abi ama geçen gün denediğimiz iyi oldu aslında şanzumandaki sorunu anlamış oldum neyse hayırlı akşamlar

Normalde Evran'in ide'den daha hızlı olman gerek. Dediğin gibi filtre çok büyük etken. Onun dışında oksijen sensörü buji vs de göz atmalı. HKS mantar iyi filtre bence. Şu an bende Aem dry flow var hks ye geçeceğim. Kendimiz el emeği göz nuru bir kit yaparız önce bakalım düşünülim hayal edelim neler yapabiliriz diye.

Şanzıman konusunda iyi bir ustan var mı bilmiyorum ama benim var;) İstersen her türlü yardımcı olurum. Bizim Aytuğ olsun Gökhan olsun Ozan abi olsun Selçuk olsun ben olayım hepimizin araba aynı yerde yapılır

Normalde Evran'in ide'den daha hızlı olman gerek. Dediğin gibi filtre çok büyük etken. Onun dışında oksijen sensörü buji vs de göz atmalı. HKS mantar iyi filtre bence. Şu an bende Aem dry flow var hks ye geçeceğim. Kendimiz el emeği göz nuru bir kit yaparız önce bakalım düşünülim hayal edelim neler yapabiliriz diye.

Şanzıman konusunda iyi bir ustan var mı bilmiyorum ama benim var;) İstersen her türlü yardımcı olurum. Bizim Aytuğ olsun Gökhan olsun Ozan abi olsun Selçuk olsun ben olayım hepimizin araba aynı yerde yapılır

Evet abi zaten full bi bakıma sokucam yakın zamanda valla ustam yok fakat bizim mahalleden bi abimiz kendisi eski yedek parçacıydı bostancı sanayide tanıdığım var dedi adam türkiyenin her yerine şanzuman gönderiyormuş bana istersen oraya gidip baktırabiliriz demişti yani onun dışında öyle şanzumancı tanıdığım yok sizin götürdüğünüz yere gideriz benimde araba orda olur benim arabada bide 15/61 kısa var tek sorunum aslında önemli sorunum 1. vitesten 2.vitese geçiş sıkıntılı yüksek devirde geçmiyor resmen kafayı çok fena taktım ona ayrıca zaten arabayı öyle herkese göstermekte istemiyorum bu arabalardan anlayan birine götürmek istiyorum sizin götürdüğünüz ustanıza baktırırız kontrollerini yapar değişmesi gereken bakım gerektiren yerlerine bakar yapar eder sonra zaten çiçek gibi olacağından eminim ne diyelim hayırlısı olsun herşeyin ama allahtan motor ve yürüyen aksamda problemim yok geçen sabah dediğim gibi 235km/h çıktım direksiyonda titreme yok en ufak bir sağa sola çekme sorunum yok çok rahat bir biçimde çıktım ve arabayı aldığımdan beri ilk denememdi bu oldukça memnun kaldım arabam beni yeterince tatmin etti ve memnun bıraktı gerçekten 240ta görürdüde ben fazla zorlamadım bide yol salçalıydı riske atmadım ama dediğin gibi Eren abi sizin şu şanzumancıya bi baktıralım bakalım ne dicek yardımcı olursan çok makbule geçer harbiden neyse hayırlı akşamlar abi

Son düzenleme:
Bu arada Eren abi bi filtre kiti benim Coupe'ye şart onuda beraber hallederiz hayırlısıyla inşallah zaten Evren abide yaparız demişti artık ortak bir noktada anlaşırız yapacağımız işlmeme karar veririz ve uygulamaya geçeriz abi :)

Ben benim filtreyi el emeği göz nuru hallettim. Sizinkileride bir şekilde el birliği ile hallederiz evelallah. Benim ustam şanzımancı değil Renault yetkili serviste cotech (en üst seviye teknisyenlikte) Orayı komple çekip çevirdiğinden insiyatif kullanabiliyor ve ciddi yardımları oluyor. Yetkili servis dediğime bakma babamızın dükkanı gibi sağolsun her türlü yardım kolaylık sağlıyor. Sanayide usta parası yani;)

Gerçi bir arkadaş şanzıman ile ilgili sıkıntı yaşadı arabanın şanzıman 2 kere dağıtıldı ama ben geçen ay yaptırdım benimkini tek seferde kusursuz çıktı. Kısmette önemli biraz bakma sen

Ben benim filtreyi el emeği göz nuru hallettim. Sizinkileride bir şekilde el birliği ile hallederiz evelallah. Benim ustam şanzımancı değil Renault yetkili serviste cotech (en üst seviye teknisyenlikte) Orayı komple çekip çevirdiğinden insiyatif kullanabiliyor ve ciddi yardımları oluyor. Yetkili servis dediğime bakma babamızın dükkanı gibi sağolsun her türlü yardım kolaylık sağlıyor. Sanayide usta parası yani;)

Gerçi bir arkadaş şanzıman ile ilgili sıkıntı yaşadı arabanın şanzıman 2 kere dağıtıldı ama ben geçen ay yaptırdım benimkini tek seferde kusursuz çıktı. Kısmette önemli biraz bakma sen
Anladım abi sağolasın hallederiz dediğin gibi birlikten kuvvet doğar herşeyin hayırlısı götürürüz bi baktırırız bakalım ne dicek sonrada filtreyi hallederiz inşallah tekrar sağola abi eyivallah

Bırak şimdi sende konuşuyorsun, araban resmen baday'ın otoparkında görüntü arabası oldu, burda caka satıyorsun...:) Gel bu hafta içi bir gece çıkalım..Kandırırsak ozan agayı da alırız..

Bırak şimdi sende konuşuyorsun, araban resmen baday'ın otoparkında görüntü arabası oldu, burda caka satıyorsun...Gel bu hafta içi bir gece çıkalım..Kandırırsak ozan agayı da alırız..

Bir ara Merdan'a dedim zaten gel noterede satışı vereyim diye :) Bu hafta fena yoğunum batramdan sonraya sarkıtalım.

servis konusunda iddalıyız hem yetkili servis hem yol geçen hanı yaptık orayı :), kafanmı bozuldu git bak erenin araba ordaysa sök bişeyler al üstünden hehe o durumda yani :)

Geri