Ub ide coupe

Az olsun bizim olsun :) Bayramdan sonraki pazara ayarla kendini 3 5 araba gidelim Burgaz'a doğru;)
Aynen 5HP olsun bizim olsun Tamam Eren abi bayramdan sonraki pazar günü akalım burgaza doğru bu pazar gününden itibaren iznim başlıyor ve bayramdan sonraki pazartesi gününe kadar devam edecek yani önemli bir aksilik sorun çıkmazsa allahta nasip kısmet ederse sağlımız yerinde olursa sizinleyim pazar günü :eyv

Son düzenleme:
Aynen 5HP olsun bizim olsun bu arada Tamam Eren abi bayramdan sonraki pazar günü akalım burgaza doğru bu pazar gününden itibaren iznim başlıyor ve bayramdan sonraki pazartesi gününe kadar devam edecek yani önemli bir aksilik sorun çıkmazsa allahta nasip kısmet ederse sağlımız yerinde olursa sizinleyim pazar günü :eyv

iyi olur degisiklik yapmis oluruz. Ozan bey Evren beyler falanlarda gelir umarm

Gelmek isterim ama kısmet diyelim bayram tatili uzun bakalım o zamana maddi durum ne der ..

sana yangin tupude aliriz gazlamadan once intercooler a sikariz;) nazar boncugu taktim +5hp sen bosa ugrasiyorsun abi:)

amacım yokki yaparken boşuna uğraşayım sadece olması gereken olsun istiyorum gerisi kaputun altındakilere kalmış :)

arabamıda getirmek isterim sizinkini polis bağlarsa dönecek araba lazım hehe ama olmadı yancı olurum kilom hafif nede olsa :)

iyi olur degisiklik yapmis oluruz. Ozan bey Evren beyler falanlarda gelir umarm
Aynen abi değişiklik yapmış oluruz inşallah Ozan abi Evren abiler falanda gelir eğleceli ve güzel olur ne diyelim herşeyin hayırlısı bu arada bugün UB Coupe'ye müzik sistemini bağlattım tesisatsız olmuyordu ufaktan bi sistem yaptım bence çokta temiz ve güzel çalıyor ön ve arka hoparlörleri JBL Mid takımlarıyla değiştirdim JVC 30cm bas koydum diğer basın kabini biraz büyük olduğu için sokamadık onu bagaja girişi küçük olduğu için ve Teyp'i Pıoneer9350 ana ünite ve JBL 75.4 amfiyle tamamladım valla bütçemin yettiği kadar bişeyler yapmaya çalıştım hiç yoktan iyidir banada yeter zaten çok proffesyonel bişey olmasına gerek yok orta derece bi sistem yaptım buluştuğumuzda dinlersiniz sesini Eren abi :)

Geri