Ub ide coupe

erdinç ereni yanlış anlamışsın kardeşim takılmış o sana:)çok saçma yerlere gelmiş konu okurken gülerek okudum:D

Evet burak abi biraz öyle oldu ama ben biraz takıntılı adamım belki eren abi benim düşündüğüm şeyi demek istemedi fakat demekki bana o anda öyle geldi neyse kusura bakmayın oluyor böyle şeyler arada birbirimizi kırmaya deymez herkese hayırlı geceler

Son düzenleme:
Evren abi yarın saat 10 ila 10-30 arası moda sahil tarafında olacağım yarın sabah kesin buluşuyoruz sende oralarda olursan aklımdasın unutmadım seni abi hayırlı geceler

Son düzenleme:
Ula ben bugun mesaideyim ada moda mumkun deil gelmem:(

Hayırlısı Eren abi biz buluştuk sabah 11de evren abiyle çok güzel geçti detaylar akşama resimler vs herkese iyi günler :)

hosgeldin aramıza masallah aracına

Hayırlısı Eren abi biz buluştuk sabah 11de evren abiyle çok güzel geçti detaylar akşama resimler vs herkese iyi günler :)

Tabi canim siz gezin zaten bizde irgat gibi calisalim:) bir hafta sonu bemde dahil olurim ins.

Sağol teşekkür ederim Gökalp seninde arcına maşallah

Tabi canim siz gezin zaten bizde irgat gibi calisalim:) bir hafta sonu bemde dahil olurim ins.
Öyle deme Eren abi bi pazarımız var ama bu haftadan sonra benimde izinim olmayacak 1 ay fulüm belki dahada uzar inşallah dahil olursun abi buluşuruz müsait olduğumuz bigün.

Son düzenleme:
Geri