Ub ide coupe

zaten ideleride ayklandıralım diye istiyoruz erdinç,eren sayesinde f7r lar tekrardan gündemin arabası oldu...

Evren abicim göstericem herkese İDE yürürmü yürümezmi kafa kafaya bile gitsem azına kadar yüklü f7r'le kafa burun hesabı yine bişeydir sonuçta stock'tan 10HP daha güçlü İDE'ye karşı milletin İDE'ye izlenimi bakış açısı değişir f7r'ye karşı kafa burun gitsek bile valla abi bişeydir ayrıca ben sana elimden gelen yardımı yaparım inşallah dediğin gibi senin İDE'yide hak ettiği yerlere getirecez bunu canı gönülden istiyorum ve sana hak vermemekte mümkün değil haklısın bunlar çok hassas arabalar modifiyesi çetrefilli zor ama imkansız değil bakıcaz abi farkı görücez denemeden sonra hayırlısıyla
Eyvallah, bu iş biraz deneyime de bağlı, bakma başta Burak, ozan abi, SLC, aytuğ falan bana çok tecrübe kazandırmıştır. Sen bizim cumartesi günkü buluşmaya gelecekmisin? Yoksa seninle pazar münferit buluşalım..

cumartesi gelirsen çok iyi olur. Herkes orada olacak gibi, sohbet iyidir :P

Evren abi inşallah iş durumumu ayarlayabilirsem gelicem gerçekten çok istiyorum buluşmaya katılmak eğer olmazsa pazar günü moda tarafında buluşalım yada üsküdar sahilde pazar günü için kesin söz verebilirim abi harbi buluşalım seninle bu hafta

İnşallah kalkınacaz Ozan abi hayırlısı bakalım

Hayırlı olsun güle güle kullan gazla kardeş..

Eyivallah sağol kardeş gazlamayı pek sevmem hele birisiyle kapışmayı gazlamayı ama bu seferki bi istisna deneme amaçlı ve en önemlisi yabancı insanlar değil deneyeceğimiz ekip bizden üyeler yoksa her önümüze gelene yanımıza yanaşan arabaya gaz bassaydık asilliğimiz özelliğimiz nerde kalırdı sıradan olurduk ama böyle özel olmak her zaman iyidir...

ideler yurumuyor:D

hoşgeldiniz keyifli forumlar :eyv

Geri