zaten ideleride ayklandıralım diye istiyoruz erdinç,eren sayesinde f7r lar tekrardan gündemin arabası oldu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah, bu iş biraz deneyime de bağlı, bakma başta Burak, ozan abi, SLC, aytuğ falan bana çok tecrübe kazandırmıştır. Sen bizim cumartesi günkü buluşmaya gelecekmisin? Yoksa seninle pazar münferit buluşalım..Evren abicim göstericem herkese İDE yürürmü yürümezmi kafa kafaya bile gitsem azına kadar yüklü f7r'le kafa burun hesabı yine bişeydir sonuçta stock'tan 10HP daha güçlü İDE'ye karşı milletin İDE'ye izlenimi bakış açısı değişir f7r'ye karşı kafa burun gitsek bile valla abi bişeydir ayrıca ben sana elimden gelen yardımı yaparım inşallah dediğin gibi senin İDE'yide hak ettiği yerlere getirecez bunu canı gönülden istiyorum ve sana hak vermemekte mümkün değil haklısın bunlar çok hassas arabalar modifiyesi çetrefilli zor ama imkansız değil bakıcaz abi farkı görücez denemeden sonra hayırlısıyla
Bak ya...ideler yurumuyor