Şimdi deyin ben gelirim, bekarım sonuçta )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi yapmışın, bakma bize, dötümüzün kılı ağrıdı hala evlilik falan nanay, bende kendime kızıyorum ama özgürlüğüme düşkünüm...Roll meselesini de büyütme, bildiğimiz makaslı falan yarış değildir. Masumane denemelerdir..Çok haz verir, aracın gücüyle, pilotajlık güzel bir ambiyans yaratırBenim başım bağlı valla evren abi öyle pat diye gelemem hatta roll yapıcamı yarış yapıcağımı atar nişanı falan yalan olurum harbiden
ohoo müşteri artıyor, ben sensiz bir yere gitmem zaten moruksafetycar da burda banada hbr verin giderken...
bakalım yaptık bi iş Evren abi sonu nereye varacak hayırlısı ayrıca rollingi izlediğim videolardan biliyorum hem zaten ilk seferde geçilebilirim ve bu gayet normal bi çaylak için akışına bırakıcam geçsemde geçilsemde kafaya hiç takmam hayatı pek ciddiye almam neyse nolursa olsun önemli olan hoş sohbet muhabbet birazda atraksiyon eğlence iyi olan kazansın diyelim evren abi ucunda ölüm yok ya alt tarafı en fazla 3 boy yada 5 boy neyse artık fark yerim yada daha az ne kadar iyi gidebilirki ilah değil ya f7r'da yada ben geçsem ne kadar fark atabilirimki yine en fazla 3-5 boy yada daha az yada daha biraz daha fazla bende ilah değilim sonuçta birbirimizi gözden kaybetmeyiz ne diyim herşeyin hayırlısı dostluk kazansın diyorum ben
Ozan abi, biz olmadı mı..ben çok dalga konusu oldum ( ama kalbim kırılmadan ) acemiliğim yüzünden