Ub ide coupe

Şimdi deyin ben gelirim, bekarım sonuçta :))

Benim başım bağlı valla evren abi öyle pat diye gelemem hatta roll yapacağımı yarış yapacağımı duysa atar nişanı falan yalan olurum harbiden :)

Son düzenleme:
Benim başım bağlı valla evren abi öyle pat diye gelemem hatta roll yapıcamı yarış yapıcağımı atar nişanı falan yalan olurum harbiden :)
İyi yapmışın, bakma bize, dötümüzün kılı ağrıdı hala evlilik falan nanay, bende kendime kızıyorum ama özgürlüğüme düşkünüm...Roll meselesini de büyütme, bildiğimiz makaslı falan yarış değildir. Masumane denemelerdir..Çok haz verir, aracın gücüyle, pilotajlık güzel bir ambiyans yaratır :)

safetycar da burda :D banada hbr verin giderken...

:) bakalım yaptık bi iş Evren abi sonu nereye varacak hayırlısı ayrıca rollingi izlediğim videolardan biliyorum az yada çok hem ilk seferde geçilebilirim ve bu gayet normal bi çaylak için akışına bırakıcam geçsemde geçilsemde kafaya hiç takmam hayatı pek ciddiye almam neyse nolursa olsun önemli olan hoş sohbet muhabbet birazda atraksiyon eğlence iyi olan kazansın diyelim evren abi ucunda ölüm yok ya alt tarafı en fazla 3 boy yada 5 boy neyse artık fark yerim yada daha az ne kadar iyi gidebilirki ilah değil ya f7r'da yada ben geçsem ne kadar fark atabilirimki yine en fazla 3-5 boy yada daha az bende ilah değilim sonuçta birbirimizi gözden kaybetmeyiz :) ne diyim herşeyin hayırlısı dostluk kazansın diyorum ben

Son düzenleme:
Erdinçcim, enteresandır, idelere karşı yürümez diye geyik dönüp, dolaşıyor. Onların böyle düşünmesi de çok yadırganmamalı, çünkü modifiye edilmiş ide hiç yok yada yoktu, artık bu yolda giden ben varım, birde sen oldun. Hayırlısı olsun, ide'nin specleri f7r'dan daha iyi zaten ama nedense f7r'ın ara hızlanmaları daha iyi olduğu için daha çok gidiyor izlenimi yarattı, yazılım konusunda sorunu yok. İDE'ye yazılım işi tam yılan hikayesi, direkt enjeksiyon olduğu için ayarları da çok hassas, ancak denenmiş yazılımlar kullanılabilir. Umarım ikimiz birbirimize bu konuda destek verip, İDE'yi hak ettiği yerlere çıkarıcaz...

:) bakalım yaptık bi iş Evren abi sonu nereye varacak hayırlısı ayrıca rollingi izlediğim videolardan biliyorum hem zaten ilk seferde geçilebilirim ve bu gayet normal bi çaylak için akışına bırakıcam geçsemde geçilsemde kafaya hiç takmam hayatı pek ciddiye almam neyse nolursa olsun önemli olan hoş sohbet muhabbet birazda atraksiyon eğlence iyi olan kazansın diyelim evren abi ucunda ölüm yok ya alt tarafı en fazla 3 boy yada 5 boy neyse artık fark yerim yada daha az ne kadar iyi gidebilirki ilah değil ya f7r'da yada ben geçsem ne kadar fark atabilirimki yine en fazla 3-5 boy yada daha az yada daha biraz daha fazla bende ilah değilim sonuçta birbirimizi gözden kaybetmeyiz :) ne diyim herşeyin hayırlısı dostluk kazansın diyorum ben

ben çok dalga konusu oldum ( ama kalbim kırılmadan ) acemiliğim yüzünden :)

Evren abicim göstericem herkese İDE yürürmü yürümezmi kafa kafaya bile gitsem azına kadar yüklü f7r'le kafa burun hesabı yine bişeydir sonuçta stock'tan 10HP daha güçlü İDE'ye karşı milletin izlenimi bakış açısı değişir f7r'ye karşı kafa burun gitsek bile valla abi bişeydir ayrıca ben sana elimden gelen yardımı yaparım inşallah dediğin gibi senin İDE'yide hak ettiği yerlere getireceğiz bunu canı gönülden istiyorum ve sana hak vermemekte mümkün değil haklısın bunlar çok hassas arabalar modifiyesi çetrefilli zor ama imkansız değil bakacaz farkı görecez denemeden sonra hayırlısıyla

Son düzenleme:
Geri