Ub ide coupe

Evren abi Ozan abi sizde gelin 4'lü basarız valla çok güzel olacak sarıcak bu rolling gecesi ama herşeyden önemlisi toplanıp muhabbet çay çorba içip sohbet edip daha yakından tanışmak işte asıl bu hiçbişeyin yerini tutmaz bence neyse hayırlı akşamlar inşallah bu pazar gecesi buluşuruz

Abi Erenle buluşmaya dönerse çıkmaz ayın son çarşambası spec olur bu iş...Hayır olmadı, adamı evden çıkarmak için atar yapıcam artık :P Gerçi koskoca SLC'yi tokatladıktan sonra Eren'e de hakkını vermek lazım. Baksana SLC'nin mesajları kesildi, bir şampiyon yıldızı kaydırdınız, ben en büyük hayranıydım, alacağınız olsun, öcünü ben alacam kısmetse :P

Olmadı biz buluşuruz deneriz öyle kafamıza göre Evren abi bu arada Evren abi Eren abinin f7r de yüklü sanırım neyse görücez denedikten sonra yakalım makineleri biraz :)

Son düzenleme:
erenle yürürsen yeter sana erdinç :)

Erdinç ikimizlede yürü hatta üçümüzde yürürüz amaç deneme olsun, muhabbet çıksın...

Ozan abi sen uzarsın zaten seninki RS bakalım yürüyelim bakalım Eren abiyle sonuç ne olacak bu arada ağzına kadar yüklü sanırım bu f7r ama Ozan abi sen öyle dediğine göre fena gidiyor kesin bu f7r :)

Son düzenleme:
Aynen Evren abi bakalım farkı görelim maksat dediğin gibi muhabbet olsun atraksiyon olsun inşallah deneme şansımız olur...

Son düzenleme:
Dedikodu yok dedikodu yok :) Bu pazar için söz vermiyorum ama imkan olursa Ozan beyi ararım ben:) Evren sende SLC'yi yerden yere vurdun yahu:) Selçuk tatilde dönsün 15leri takınca Megane'ı geçer evelallah. Erdinç kardeşim bendeki F7R sıradan F7R a göre biraz hızlı hepsi o. Kanatları yok yani:)

valla yanımda yürüyordu en son şimdik geçerse beni şaşırmam :)

valla yanımda yürüyordu en son şimdik geçerse beni şaşırmam :)

Bu gazla ben fizana kadar roll yaparım artık :) Ürkütmesene adamı sende :D Evren o yanyana yürüme meselesi 200e kadar doğru gibi birşey ama o sıra RS te yazılımsal + intercoller bağlantı sorunları vardı+ 2 kişiydiler. Gerçi o devirden sonra bende fena işler yaptım gizli kapaklı:D Headers bile taktık yahu :)

Azimliyim ama ümit pek yok:)

Geri