o iyi giden ide bu herhalde seninde bahsettiğin bu eren değilmi,erdinçle bir akşam buluşup denemek lazım leylayı
Bu ide den benim haberim yoktu abi açıkçası. Deneyelim görelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o iyi giden ide bu herhalde seninde bahsettiğin bu eren değilmi,erdinçle bir akşam buluşup denemek lazım leylayı
yapalım eren abi fark yapmaz arabayı daha yeni yeni tanıyorum 1ay oldu alalı 2 sefer binebildim henüz ama denersek fikir sahibi olmuş olurum anlarım hem nasıl yürüdüğünü denemeden ne desem boş gerçekten pazar günü olabilir nerde buluşalım ortak bi yerde ben beykozdayım
haftayada ben müsait değilim abi direksiyon dersleri vermeye başlıcam 1 ay fulum ama eğer istersen bu hafta sonu pazar gecesi olabilir buluruz boş bi yol ortak bi yerdede buluşuruz valla eski sahibi kimseye gaz basmıyormuş video falan yok nette ben bulamadım kendiside bana söylemişti zaten neyse abi hayırlı akşamlar
Eren hocam sende alemsin ha, gideceğiniz zaman bana da haber verin yoksa alayınızı aforoz ederim bilesiniz Bende stock ide farkını görmek istiyorum
büyük gece olacak desenize bende gelirim tabiiki emmi müsait olursa oda gelir ( onsuz bir yere gitmem )