- Konuyu Başlatan
bilalrx
Bilgi Girilmemiş
Hehehe
Aman abi kıyabilir misin sen bana.
Yok, kıymam da... böle ceza kesersen, belki ayana bişi olur...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hehehe
Aman abi kıyabilir misin sen bana.
Dediklerine katılıyorum abi,durumu sende görünce biraz araştırdım bu fahrileri.Derneklerinde yazıyo zaten amaçları,hedefleri vs,vsŞakası bi yana da, bu Trf.Müftş. liği neye göre dağıtılıyor... genelde etıket meraklısı torpilli emekli bürokrat, esnaf, vs lere mi oluyo neişse... standartları ne ve nekadar uyuluyor... bunların denetimi nasıl oluyo... analiz yapılıyormu... hiç sanmıyom, çoğu torpilli, rıcacı olmalı... böylelerine tam yetki versen yolda araba yurumez yani... başkalarına kuralcı kişiler olmalı çoğu... kanunun ruhundan çok metnine ve keyfine uygun uygulamalar... genelde duygusal çalışan, yetki vermişler kralcıyım hesabı... polisin yapmadığını yaparlar genelde... etiket-imaj-ego olsun hesabı... ortada da pek gözükmezler, mevzuata saklanılır, dürüst görev yaptıkları için... tanıdığım bikaç kişi vardı, çok orjınal insanlardıyani... adam emekli olmuş hususi milleti takip ederdi, deşifre olunca da tabiki malum adli vakalar oluyordu... gerçekler ve uygulamalar ortada... :berbat
Genelleme ve kanaatlama yapılmış olup hepsi böyle demıyom...olayın mağduriyeti ve şoku içindeyim... bu anlayışla görev yapanları kınıyorum... etki-tepki-sonuç... herkesın yasal hakkı var tabiki... yetki suistimali-kötüye kullanma dahil... bu görev müesseseinin de ciddi anlamda gözden geçirilmesi ve reorganize edilmesi gerekiyor... heryerde kamera bilişim teknolojisi var, polisin yetmediği alanlar çok az.... bu fahrilere pek gerek kalmıyor artık... artık başka işlerle oyalansınlar... konu ılgili makamların takıbıne ve değerlendirmelerine alınmış olmalı...