Trafik kanunu 73.maddeden ceza yedik..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilalrx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fahri müfettişlerin işi bu Bilal abi,kızma adamlara,ekmek parası için yapıyorlar...:)
Mustafa bey bende fahri trafik müfettişliğim var..
ama son yazdınıza oldukça üzüldüm. fahri trafik müfettişleri bu görevlerinden 1 kuruş kazancı yoktur. keza olmamalıdırda .
cezayı yazdıktan sonra tabiki itiraz hakkı doğacaktır..
görevini kötüye kullanan yokmudur heryerde olduğu gibi vardır...
ama keyfi yapılıyorsa iptal edilsin ..
kazanç sağlanıyor ya :(

Bilal emmi yakında bende fahri müfettiş olacam. Senin plaka kaçtı bileyim de ona göre düzenli olarak her ay başı bir telefon bi kemer ekleyeyim sana :)

Son düzenleme:
Fahri müfettişlerin işi bu Bilal abi,kızma adamlara,ekmek parası için yapıyorlar...:)
Bildiğim kadarı ile fahri müfettişlikten gelir elde edilmiyor. Bir yanlışın vardır abi...

benı katıl etcen yani... Ma Yucel... :cool:

ama son yazdınıza oldukça üzüldüm. fahri trafik müfettişleri bu görevlerinden 1 kuruş kazancı yoktur. keza olmamalıdırda .
Zamanın birinde bir haberde komisyon alındığını okumuştum ve buna istinaden yazmıştım,böyle değil ise özür dilerim,yazılı basının yalancısı olmuş olduk...

trafik polisinin kestiği ceza iptal ediliyor ama fahri müfettişin kestiği ceza iptal edilemiyor diye biliyorum. sanırım sen o gün başka bir yerde olduğunu ispatladın abi ?

geçmiş olsun..

sayın müfettişim, "araçtan bir şey atmak" suçundan cezayı ızah edilebilirmi... Türkiye trafik suçları şartlarında... herşey bitti buna mı geldi yani...
bari ciddi suç(ışık,radar,kemer,vb) yazsaymış, bu kadar ayar olmazdım... itiraz konusu ülkemizde ayrı bela zaten... bürokrası-masraf-süreç olarak... ben yazim sen itiraz et anlayışıyla nasıl görev anlayışı bilmem... halıyle tahrik ve ithamlar olur, keyfilik olursa... :eyv
Müfettişim, Ustama da darılmayın, oda darbeli bizim gibi gaiba, bize moral olsun deye demiştir... :cool:
Neyse, olan haybeye bize oluyo zaten... :berbat

Mustafa bey rica ederim. Bir yanlış anlaşılmayı düzelttik. :)

Geçmiş olsun abi

Geri