Trafik kanunu 73.maddeden ceza yedik..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilalrx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet... bazıları karaldan çok kralcı olur... ...gider ...baki kalır... cingene yetki vermişler önce babasını asmış... kılıç kimdeyse sultan odur...vs vs laflar boşa değil... :cool:

Yok ablam, cadde ustu olay mahalli... ve ızmarıtı (şöfor) tarafı asfalta bırakıyom, kaldırımla işim yok, belki boş sigara paketi kaldırıma atmışımdır onuda mecburen boş yere attğımız olabilir(çöpe yakın)... düşünebiliyonmu milletın ustune mal gibi atacamızı yanı... insan arkamızda ne der ne yapar yanı ayrıca... apaçimiyiz yani... ;)adam adam değilki böyle saçma keyfi münferit uygulama yapmış diyom...:berbat
neyse yeterince mevzu reklam olduk...;)
yok daciacı abim sen bakmışsındır, ana yoldur vb dedim ya zaten hani çok takmayasın belki benim başımdan geçen gibi bir olay geçmiştir adamın başından, sana olsa sen de takardın demek istedim. bir de tilki abinin eklediklerini düşününce bak aslında hani yaş ilerliyor ya artık el alışkanlığı olur falan ileride boş bulunup sonradan üzüleceğin bir şey olmamış en azından (tamam fazla polyanna oldum çıktım ama hayat böyle) he bir de yav paketini de inince atıver koca arabada çöp koyacak yerin yok mu der kaçarım :aytuğ zaten sigara senin dacia'ya zararlı bir buluşmadan elinde sigarayla kaportaya dayanmıştın benim içim gitmişti ateşi düşecek diye:D

Geçmiş Olsun...

sağolun... geçti zaten... :cool:

itiraz dilekçesiyle halloldu mu yoksa tamamen duygusal şekilde mi:)

Geri