Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun. Bir tane Adana da görmüştüm. Adam privillage sunrooflu 17" jantlı bi Fluence i taksi yapmış alışkın olmayanlar inip binerken can çekişiyordu
Teşekkür ederim. Bazen oluyor tercih sebebi oluyor. Bazende alışmışlar hyundai ve tofaşa fluenceyi taksi zannetmeyenlerde çıkıyor arkamdakıne el kaldıranlar oluyor .
Bazende onların arasında size gelmeleride güzel oluyor.
Saygılar.
baska bi işe yaramaz zaten fluence yük arabası olarak kullancan oldum olası nefret etmisimdir su fluenceden ama iyi bi secim olmus 85 ps az yakar farlarada xenon takın tamamdır
Farlar da mercek olmadığından zenon düşünmüyorum. Zenonlar yağmurlu havalarda iyi göstermiyor. Özel aracımda var, ondan biliyorum. Belki farklı modeller daha iyi olabilir. Teşekkürler.
hayırlı kazançlar çok yakışmış. bende bir esnaf olarak nasipse 2 yada 3 ay sonra symbol almayı düşünüyorum bursada genellikle dacia var ama symbol kullananlar daha bir memnun yinede hayırlı olsun allah bol kazançlar versin
Çok teşekkür ederim. İnşallah sizin içinde hayırlısı olur. Siz usta ve yedek parça olarak daha şanslısınız. Ne de olsa orada üretiliyor. Teşekkür ederim.