Hayirli olsun Allah kaza bela gostermesin:)
Silecek kollarinin kalkmamasi, yaya guvenligi onlemi olarak soyleniyor.
Onun disinda tecrube ettikleriniz hakkinda bisey diyemicem, kullanan en dogrusunu bilir:)
Kesinlikle doğru. Silecek olayında çok zor alıştım. Günde defalarca ön camı silerim. Saatlerce baktığım camda toz olmasına bile katlanamıyorum.
Yıkamacılar zaten zorlayıp kaput boyasını zedelediler. İnşallah silecekleri kırmazlar.
Aynı temennileri sizler içinde fazlasıyla olması dileklerimle.
Sağlıcakla kalın.

arabayı stop ettikten sonra silecek kolunu sağ tarafa doğru en alta getirin silecekler camın sol tarafında kalacaktır böylelikle rahatça kaldırabilirsiniz

arabayı stop ettikten sonra silecek kolunu sağ tarafa doğru en alta getirin silecekler camın sol tarafında kalacaktır böylelikle rahatça kaldırabilirsiniz
Deneyeceğim. İnşallah olur. Teşekkür ederim.

güzel olmuş. şahsen müşteri olarak fluence taksiyi tercih ederim yan yana cliolarla dursa fluence olana binerim :)

hayırlı olsun sarı yakışmış :) boya yerine sarı kaplamada düşünebilirdiniz aslında..

hayırlı olsun sarı yakışmış :) boya yerine sarı kaplamada düşünebilirdiniz aslında..
Bazı çekincelerden dolayı yaptırmadım. Zaten takside iyice ezilecek olan fluence, bu yükten kurtulacağı zaman zaten komple boya isteyecek.

Deneyeceğim. İnşallah olur. Teşekkür ederim.
Denedim oldu, teşekkür ederim. Cam kirli iken silmek için bunu yaparsan kirli cam sileceğe zarar verir. İslatılan ve camda toz yoksa süper bir uygulama kolaylığı oldu.
Saygılar.

Maşallah, Bende Yakında Clio RS'den Yapacağım :)

Denedim oldu, teşekkür ederim. Cam kirli iken silmek için bunu yaparsan kirli cam sileceğe zarar verir. İslatılan ve camda toz yoksa süper bir uygulama kolaylığı oldu.
Saygılar.

su püskürttüp yaparsın olur biter :)

Geri