Symbol Benzinli Tekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aytskal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün sorun çıkarmadı Pazartesi LPG ayarı yaptıracağım sonrası Araç Düzelmezse Boğaz kelebeğini dışarıdan temizleyeceğim , iyi marka balata spreyi aldım bunu kendim yapmak istiyorum ancak kalibrasyonu kaçar diye korkuyorum sökmek istemiyorum.Daha ileri gitsem soketleri sökmeden Kelebeği elle açtırsam içinide temizlesem yinede kalibrasyon kaçarmı merak ediyorum bunu yapan varmı aramızda ?

Alttaki Videoda Symbol kelebeği balata spreyi ile temizliyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=9kLpNGDRwS4

BL2g9G.webp

Son düzenleme:
Arabayı 150 km kullandım ve arıza tekrar etmedi hala tedirgin kullanıyorum ... Benim çıkardığım sonuç
1) Ustalara fazla güvenmeyeceksin yapabiliyorsan kendi işini kendin yapacaksın bilgi sakladılar.
2) Satın aldığım sıfır Buji kablosu arızalı çıktı.Farketmesem çok uğraştırırdı soketler sıkı geçmiyor.
Şu an için arıza ateşleme bobininde görünüyor değişim sonrası tekrar etmedi , sıfır aldığım buji kabloları eskisinden kötü çıktı arabayı tekletiyor eski kabloya döndüm.Sıfır kabloyu ölçtüm 1,8-1,9 k ohm. arası direnç değeri geliyor normalmi araştıracağım.Atlama yaptığından şüpheleniyorum başlığa yanmaz bant üzerine makaron attım ama bağlayıp denemeyeceğim vazgeçtim riske girmek istemiyorum.

Arıza tekrar etsede etmesede sökerek yada sökmeyerek kelebek boğazını temizleyeceğim.

Rn08En.webp

lOdPYg.webp

Son düzenleme:
Haydi geçmiş olsun [emoji4] Benzinin kerameti [emoji16]

, sıfır aldığım buji kabloları eskisinden kötü çıktı

söyleyince hatırladım... o kabloların çakması bi işe yaramıyo.))

Son düzenleme:
Geri