son durum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kelalper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar şu egzos olayına çok takıldım benim aracın üstünde orta ve son susturucu yok kat duruyor bu durumda güç kaybı yaşarmıyız yaşarsak nekadardır.(Egzos konusunda ne tavsiye edersiniz)
Birde sanırım rstuner in yeni stage1 yazılım çıkmış benim amacım araca zarar vermeden mümkün olan en iyi şekilde kullanmak.

down pipe varmı arabada, son susturcu takılırsa iyi olur bence

Downpipe yok kat duruyor.Orjinal son susturucumu taksam yada yüksek geçişli bi susturucumu iyi olur ?

valla ben orjinallede kullandım aynı seninkinin şeklindeydi ama bir down pipe iyi olur. orjinal varsa elinde tak onu gitsin daha kötü olmaz ..

Downpipe işi burda zor ancak tecrübeli bi ustaya yaptırırım burada onu yapabilecek bir usta yok malesef.(Katalitik konvektörü kaynakla söküp araya boru kaynaklayacakmış) Bende orjinal bişey olsun icabında söküp takabilelim istiyorum. Peki son susturucuyu takacağım yazılım olarak rstuner in yeni stage1 i nasıl acaba ?

katalitik için decat yaptıracaksın o zaman, rs tuner yazılımı için birşey diyemiyeceğim bir bilgim yok ...

benim tavsiyem katalitiğine dokundurtma(yani flanşını şuyunu buyunu söküp kullanmasınlar kaynak dokundurtma). sağ ön takımdan bazı parçaları çıkarmak gerekiyor sökmek için. önce onları söküyorsun. yani egzoscuya yakın birde mekanikci usta olması lazım çağartıp söktüresin.

ama tavsiyem şudur. hiç uğraşma. antalyada bunu güzel yapacak adam bulamazsın bu birincisi. en iyi benim diyen usta bile içine ediyor megane rs e gelince.

sen yurt dışından bir miltek veya supersprintin 70lik downpipe ını sipariş et. direk mekanikciye söktürüp taktır. orjinal katalizörün 3 milyar civarında hiç riske atma sök kenara koy. aldığın milltek veya supersprinti tak. on numara işçiliği var bu markaların. hem kaynaktı şuydu buydu derken oraya buraya zarar veremezler.

zaten ankaraya yada istanbula gideyim desen düzgün usta için 1000 lira yol tutar. ki ustalarda 400 500den aşağı yapmıyor

e zaten 500 600 tl ye markalı fabrikasyon malı alıyorsun kafan rahat ediyor abicim. sesten rahatsız oluyorsan ortaya 70 76 lık frefloow susturucu sonada gene freeflow 70 76 civarı bir egzos süper olur aracın.

SuperSprint
33391.jpg

Milltek
!CEezB,!B2k~$%28KGrHqN,!g8E0fiL7cPGBNSDCceZ3w~~_35.webp

Gökhan bilgiler için çok teşekkür ederim. Söylediklerin çok mantıklı burda elletmem aracı fakat yurtdışından siparişlerde sorun çıkarmı yada sizin çevrenizden bu işi yapanların getirtme şansı nedir ?

bencede megy Rs lerle denemen lazm abi chipten snra s2000 e saplarsn die düşünüyorm :eyv

aytuğa pm at sen. o araştırır. uygun bişi düşersede getirtir. kolay kolay bişey olmuyor. sen alamıyorsan o bulur sen ona yollarsın oda direk senin adresine sipariş geçebilir.

Geri