arkadaşlar işlerin yoğunluğu başladı o nedenle yazamadım birde ufak bir kaza yaptım. Farlarla tamponu yeniledik. Duran trafikte telefon çaldı onu alayım derken telefon yere düştü o sırada öndeki durmuş. Kafayı bir kaldırdım frene basamadan 20 ile öndekine girdim. 2 günde hallettik. O arada hadi açılmışken aldığım intercooler ı da taktım. Arabayı 22si Cuma aldım akşamına yola çıktım güncelleme yapamadan. Uzun yolda 3 kere arıza yaktı Cat nedeniyle. Uzun süre aynı hızda gidince. Rs tunerla sildim. 4 kişi bagaj tavana kadar yüklü olarak 630 km gittim her depoda 97 oktan ile. Hiç 120-130 dan aşşağı inmedim. Giderken İzmir Aydın otobanında basmak dahil. Dönerken Bilecikte 2011 Cayanne S ile oynaştık. adamı delince şaşırdı benzinim bitiyordu benzinci 25 km yazınca 90 lara düştüm çoktan 620 km yapmıştım o ana kadar. Adam benzinciye kadar köpek balığı gibi dibimden ayrılmadı. Bomboş yolda arka tamponumda taciz etti benzinciye gelene kadar soğuk terler döktüm. 97 olmayınca 95 aldım yazılımı orjinale çevirdim. Arabanın son durumu şu. Intercooler değişmeden önce stock Golf R ile denedim rahat geçtim. Downpipe+ egzostlu yazılımlı filtreli Scirocco 2.0 ile denedim yenişemedik. Bir ben geçtim ikinci denemede ben vites kaçırdım o fırladı öne yakalamaya başlarken bıraktı. Ama kullanan adam bizim Ozan ebadında bir çocuktu. Bende de müzik sisteminden dolayı bayağı ağırlık var. 100-150 denemesi yaptığım zaman Özgünün yazılımı Rs tuner stage 1 den 1,5 saniye hızlı.