Sifir araç rodaj dönemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mr.Clio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sıkıntı alışmadığım için saten araç gitmiyor gibi geliyor bana sanki hız göstergesinde sorun var gibi hız 90 :) benim araç 2006 modeldi model iyi yükselmiş demekki bide araç içinde ses çok fazla yok motor sesi
oda bir artı sizin dediğiniz gibi yaptım 3000 de direk vites değiştirdim ve dip gaz kullandım belli süre beklicem zaman ise direk stop ettim aracı rolantide olmasın diye sizin dediğiniz gibi
bilgileriniz ve paylaşımlarınız için zaman harcadağınız çok teşekkürler çünkü zaman insan için en değerli şeylerden biridir bence

turbolu (benzin) araçlar için ekstra bir öneri varmıdır? sonuçta turboyuda zorlamamak gerekir.

clio hocam ordamısın?

clio hocam ordamısın?

dostum Adanada lannet olası EnerjiSA diye bir firma elektrik ve int kablo ihalesini aldı ve internet o derece sinirki sana 5 defa yazdım ama gönder diyince havada kaldı.

turbolu araç için uygulaman gereken herhangi extra bir durum yoktur kardeşim korkma tam aksine turbolu araçlar turbosuzlara göre çok daha güzel açılırlar çünkü neredeyse sürekli bir baskı söz konusudur.

dostum Adanada lannet olası EnerjiSA diye bir firma elektrik ve int kablo ihalesini aldı ve internet o derece sinirki sana 5 defa yazdım ama gönder diyince havada kaldı.

turbolu araç için uygulaman gereken herhangi extra bir durum yoktur kardeşim korkma tam aksine turbolu araçlar turbosuzlara göre çok daha güzel açılırlar çünkü neredeyse sürekli bir baskı söz konusudur.

teşkkür ederim

Mr. Clio hocam, yokuş yukarı yada aşağı giderken 1000 kmye kadar dikkat etmemiz gereken bir şey var mı ? Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Mr.Clio hocam bak hele:cool: Adana stili selam olsun. Arabayı bugün bayiden teslim aldım. Rodaj için yazdıkların aklıma yatmıştı, derhal denedim. Sakarya'ya bi köfte turu düzenledik :) Git gel 250 km, sürekli dip gaz, 3000 rpm de vites attım. Yanlız arabanın içinde poliüretan kokusu mahvetti beni, arabaya ömür katalım derken benim ciğerlerin ömründen gitti galiba hihi İnş. bu uygulamanın meyvelerini ilerleyen zamanlarda alırız. Bir de daha önceden konuşmuştuk, tavsiyen üzerine mothers ürünlerini. Meguiars gibi Abd de çok ünlü ve kabul gören ürünlermiş. Onları da temin ettim, pztsi izin günümde uyguluycam. (California Gold serisini aldım, 2. ve 3. adımı. 1.adım eski cila ve pas vs. söküyomuş, 0 arabaya gerek yoktu.) Faydalı paylaşımların için teşekkür ederim.:eyv

Mr.Clio hocam bak hele:cool: Adana stili selam olsun. Arabayı bugün bayiden teslim aldım. Rodaj için yazdıkların aklıma yatmıştı, derhal denedim. Sakarya'ya bi köfte turu düzenledik :) Git gel 250 km, sürekli dip gaz, 3000 rpm de vites attım. Yanlız arabanın içinde poliüretan kokusu mahvetti beni, arabaya ömür katalım derken benim ciğerlerin ömründen gitti galiba hihi İnş. bu uygulamanın meyvelerini ilerleyen zamanlarda alırız. Bir de daha önceden konuşmuştuk, tavsiyen üzerine mothers ürünlerini. Meguiars gibi Abd de çok ünlü ve kabul gören ürünlermiş. Onları da temin ettim, pztsi izin günümde uyguluycam. (California Gold serisini aldım, 2. ve 3. adımı. 1.adım eski cila ve pas vs. söküyomuş, 0 arabaya gerek yoktu.) Faydalı paylaşımların için teşekkür ederim.:eyv

sıfır araca bu ürünleri uygulamak için erken değil mi?

sıfır araca bu ürünleri uygulamak için erken değil mi?

Bayiden teslim almadan dahi uygulanıyor, bu ürünlerde boya koruma için profesyonel ürünler. Cila diye yazıp geçtim ama aslında sealant&glaze +wax

sıfır aracın üstünde zaten vernik yok mu ?
bunlar zaten koruyor aracı. başka korumaya gerenk olmadığını düşünüyorum.
neticede ne kadar organik deselerde mutlaka sentetik kimyasal bişiler var...

Geri