Scenic 2 Cruise Control Montajı

Benim scenicde yok beyaz soket. Tam olarak nerde bu soket yardimci olabilirmisiniz. Resim ekleme ginderme sansiniz var mi

Ustad baktim benim scenic de o beyaz soket mevcut. Bos bir yere takili vaziyette. Simdi yapmam gerekenler neler. Yani kes bic durumlari var mi. Mlz leri netten alabilirmiyim
Hoc bende scenic yeni aldim. Ama soket yok vok canim sikildi. Tam olarak nerden cikti soket? Resim ekleme sansiniz var midir. Yardimci olursaniz sevinirim

Hocam cep ten yaziyorum. Eger direksiyon alt ve ust kapaklari sokerseniz solda sinyal kolunun oraya egildiginizde zaten beyaz soketi goruyorsunuz. Bosta degil. Sallanmasin diye biryere takilmis vaziyette duruyor.

Ayrica ustadim gostergenin degisip degismemesi gerektigini anlayabilecegim bir lamp test falan varmi? Nereden anlayabilirim gosterge durumunu

Ayrica ustadim gostergenin degisip degismemesi gerektigini anlayabilecegim bir lamp test falan varmi? Nereden anlayabilirim gosterge durumunu
Scenic de gösterge standart elektronik ekrana açılı olarak bakarsanız görebilirsiniz

Ben bostadir diye ustelemedim. Hala umut devam ediyor. Garaja bidaha inecez desenize :)

Göstergenin değişmesini kangoo için mi yazmıştınız..
Ewet kangoo icin yazdım ayrıca semayi göremedim

tempomat.png

Ustad baska biryerden buldum

Geri