Benim scenicde yok beyaz soket. Tam olarak nerde bu soket yardimci olabilirmisiniz. Resim ekleme ginderme sansiniz var mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoc bende scenic yeni aldim. Ama soket yok vok canim sikildi. Tam olarak nerden cikti soket? Resim ekleme sansiniz var midir. Yardimci olursaniz sevinirimUstad baktim benim scenic de o beyaz soket mevcut. Bos bir yere takili vaziyette. Simdi yapmam gerekenler neler. Yani kes bic durumlari var mi. Mlz leri netten alabilirmiyim
Scenic de gösterge standart elektronik ekrana açılı olarak bakarsanız görebilirsinizAyrica ustadim gostergenin degisip degismemesi gerektigini anlayabilecegim bir lamp test falan varmi? Nereden anlayabilirim gosterge durumunu
Göstergenin değişmesini kangoo için mi yazmıştınız..Scenic de gösterge standart elektronik ekrana açılı olarak bakarsanız görebilirsiniz
Ewet kangoo icin yazdım ayrıca semayi göremedimGöstergenin değişmesini kangoo için mi yazmıştınız..