Scenic 2 Cruise Control Montajı

Hemen görürsün far kolunum altında kapak var onun içinde

sinyal kolunun altında kapak var ama orda beyaz soket çıkmadı bende...

Tamam sistem yok. Bu kötü oldu... Peki bunun bir cozumu var mi

Tesisat çekilmesi olur ama herkes yapamaz maliyetli olabilir bilen biri yapmali beyinden kablo çekilecek ve kablonun kesitine kadar detaylı bilinmesi gerekir

Tam olarak egerki cruise control kapaginin altindaysa ben o kapagi sokmedim. Sadece direksiyon alt ve ust kapagini soktum.

Tam olarak egerki cruise control kapaginin altindaysa ben o kapagi sokmedim. Sadece direksiyon alt ve ust kapagini soktum.
O kapağı sokmeniz gerekir ankarada yada istanbuldaysaniz ankarada ben istanbulda diğer arkadaşlarimiz yardimci olur

malesef izmirdeyim. ama yarın kapağı çıkarıp bakayım yazarım burdan.. çok yardımcı oldunuz. teşekkür ederim tekrar

Ustad baktim benim scenic de o beyaz soket mevcut. Bos bir yere takili vaziyette. Simdi yapmam gerekenler neler. Yani kes bic durumlari var mi. Mlz leri netten alabilirmiyim

Bu arada far sinyal kolunun bagli oldugu yeri sokmeye gerek yok. Direksiyonun alt ve ustunu sokunce cruse un olmasi gerekli olan yer yani sinyal kolunun ic kisminda bos bir yere takili oldugu goruluyor.

Geri