Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RFC Yönetim ve Üyelerimiz ile birlikte kahvaltı Organizasyonu
Abi yazın beni de.. Uzak ama sizin ile tanışmak için geleceğim.. Şimdilik tek kişiyim ama belki +3 yapabilirim, akşam eşim ile konuşayım haber veririm.. Görüşmek üzere..
Abi yazın beni de.. Uzak ama sizin ile tanışmak için geleceğim.. Şimdilik tek kişiyim ama belki +3 yapabilirim, akşam eşim ile konuşayım haber veririm.. Görüşmek üzere..
Çatalca antik köy'ü diyosun burak mustafa abinin dediği gibi değil orası ayrıca orası büyük çekmece değil catalcada yol baya var ayrıca ben 2 kişi yemek yedim öyle ahım şahım güzelliği yok servis sıfır temizlik sıfır ben 2 kişi yemeğe 110 lira ödedim mesela
Ayrıca İkitelli ana yol üzerinde hasırlı restorant var gerek mekan olsun gerek servis gerek herşeyiyle tamamen mükemmel bir mekan 120 çeşit 27 lira ücreti var bidahaki organizede orayıda düşünebilir hem cok geniş hemde harika bir mekan
100 kişi de gitsek bundan daha fazla inmezler kardeşim, mekan ve kalite fiyatı etkiliyor, ulaşım kolaylığı, ücretsiz-rahat otoparkı ve malzeme kalitesini düşünürsek fiyat normal aslında...
Valla konunun başında açık açık belirttim hepiniz den yer ve fiyat konusunda bilgi istedim ama kimseden ses çıkmadı benim bildiğin yerler pazara turunda almıyor o yüzden ortak çıkan karar sur cafe oldu fiyatta 32 den 27 ye düştü açık büfe sınırsız ewet biraz pahalı ama değer bence de