RFC Yönetim ve Üyelerimiz ile birlikte kahvaltı Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ve kardesimide yazin

+6 gelirim

Hemen eklkyoruuum:)

Haydi beyler haydiiiiiii
.
nkp

İstanbul Sultangazi'de Altinser Restaurant var facebook sayfasına filan bakarsaniz beğendiğiniz taktirde fiyat konusunda yardimci olabilirim.. Musterimiz olduğu için en dip fiyata zorlariz yeterki tamam desin herkes.. Ulasimda kolay o yüzden burasida düşünülebilir.

O kadar uzak da olmasın canım. Herkes kendi mekanına yakın istiyor ama orta nokta olsun. Açıkcası pazar günümü saatlerce köprü trafiğinde çileden çıkarak geçiremem ben.

Yer konusunda fikrin varmı yusuf abi varsa oralarda mekan kafa bi yer ise degerlendirelim

Valla ben karşıyı pek bilmem. Bildiğim tek yer sur cafe :))

Anadolu yakasında olsa yer çok tabi :)

Marmaray güzergahına yakın her yer bana uyar :eyv

Orda dedim zaten abi sur cafe de 30 tl senin taraf da olur farketmez bea kadıköy Kavacık falan olur bence ver bak aslında varsa abi

bende gelirim ama kesin değil ayrıntılar önemli yusufabinin dediği gibi trafik olmazsa iyi olur burak abi

Orda dedim zaten abi sur cafe de 30 tl senin taraf da olur farketmez bea kadıköy Kavacık falan olur bence ver bak aslında varsa abi
Evet sur cafe biraz pahalı herkes tercih etmeyebilir, yakın sosyal tesislere bakmak lazım.. Bakalım tekliflere açığız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri