Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RFC Yönetim ve Üyelerimiz ile birlikte kahvaltı Organizasyonu
10 kasıma kadar istirahatliyim eger yakın bır zaman da yapılacaksa bende gelirim iş bası yaptıgım zaman pazar gunları calsıtıgımdan gelemıyorum bır tarıh verırsenız sevinirim
10 kasıma kadar istirahatliyim eger yakın bır zaman da yapılacaksa bende gelirim iş bası yaptıgım zaman pazar gunları calsıtıgımdan gelemıyorum bır tarıh verırsenız sevinirim
Arkadaşlar Karaköy de namlı gürme diye bir mekan var 19.50 TL lik kahvaltı tabakları mevcut standart buna ilave yada direk kendinizin seçe bileceği kahvaltı tabakları da alabilirsiniz tabi ücretlendirmeler değişecektir. Sosyal tesisler malesef hafta sonu rezervasyon almıyormuş.. Karaköy Eminönü Sirkeci Zeytinburnu ortaköy rumelihisarı Kadıköy Camlıca Beykoz Üsküdar beylerbeyi gibi kolay ulaşımın olabileceği fiyatları makul yerler önerebilirsiniz
Büyükçekmece de bir yer var mükemmel güzellikte tek sıkıntısı biraz uzak hepimiz için ama mekan on numara antik Köy bi bakın bakalım hem hayvanat bahçesi gibi bi yer hem de 50 60 araçlık otopark hem açık büfe hem de mükemmel bir yer
Antik Köy eskisi gibi değil,yolu uzak, otoban ücreti var ve fiyatları uçuk, en temizi Sur Cafe, her kese yakın ve otoparkı ücretsiz üstelik açık büfe...