RFC Sticker Şablonu İsteyenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba USTA..Ben eger mümkünse imzanızdaki Renault Fanclub logosunun ham halini istiyorum.Niyetim onu ön ve arka camlara güneşlik olarak bastırmak...Eger mümkünse ve bir mahsuru yoksa bana yükleyebilirmisiniz...?

imzarfc.webp

imzarfc.webp

USTA abi logo için teşekürler.Yalnız bunu vektörel çalışması yokmu abi elinde?Corelde cama göre ayarlamak için büyütmemiz gerekecek.Bu formatta resim olduğu için bozuyor abi....

Ham olarak kastım vektöreldi.Eğer varsa onu gönderirsen çok sevinirim abi...

Stickerdan Bende İstiyorum Temin Etme Sanşimiz Warmidir Acaba ?

Tesekkurleeer :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en kısa zamanda tanıdık ozalitçime bastıracağım renk değiştime imkanı olur mu acaba? çünkü o yazıların siyah çıkmasını istemiyorum kısmetse gri yaptırıcam :) :)

az önce eve gelirken reklamcıya uğradım yerinde yokmuş sahibi en fazla 15 lira dedi duran kişi renk olarak sordum oradaki folyoları gösterdi parlak gümüş gri vardı fakat oda parlayabilir arkada beyaz yaptıracağım büyük ihtimalle siz ne renk önerirsiniz? yarın şablonu bırakacağım

​Bu sticker işini bende çözemedim , fazla yaptırda bizede sat bari Baki :)

​Bu sticker işini bende çözemedim , fazla yaptırda bizede sat bari Baki :)

istersen yollayayım kargoyla abi :) ben de 1 haftadır uğraşıyordum valla birazda tembellik ettim ozalitçi var benim tanıdık oraya gittim yapmıyormuş umudum kırılmıştı :) bir reklamcı var bizim sokakta ne zaman geçsem kapalıydı bugün yakaladım yarın soracağım istersen yaptırayım fiyat almadım daha yanlız

Geri