RFC Sticker Şablonu İsteyenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence önce yönetim olarak değerlendirme yapmamız lazım ;)

Mustafa Abi Hatice Hanım değerli arkadaşlar :)

Son haline getirdim varsa dikkatinizi çeken herhangi bir nokta konuşalım..

renaultfanclub_single.webp

1.logoda renault amblem altı bayrağımız 2.logoda Türkiye kırmızı 3. de bir arkadaş sadece RFC yazsa demişti.Başım üstüne onu da koydum.Değerli eleştirileriniz beklerim

@Gökalp: Gökalp'cim cama yapışacak şeyler için folyo sağlıklı değil, ters yapışkanlı naylon etiket üzerine dijitalle basılırsa daha sağlıklı olur.Renault logosunun orijnal parlaklığıyla durması burda çok önemli.Hem de kalitesi bozulmaz.

Hepsi çok güzel olmuş ama en alttaki tam düşündüğüm gibi. Ellerinize sağlık. Umarım Yönetimde bu konuyla ilgili olumlu kararlar alır ve tasarımlarınız en kısa zamanda camlarımızda olur :eyv

creasa aganın yaptıgı sablonlardan en güzeli 1. olanı fanclubın sarı renkte yazılan sablon eline saglık

1. ve 2. şablonlar güzel olmuş

ben daha yeniyim ama en alttaki sanki kelebek camlar için olmuş 1. daha güzel arka cam için bence

bu calısmaların hepsı cok guzel su ankı tasarımdan aslında su an kı tasarımın da bana gore tek sorunu rengı turuncu olması :)

Reklamcıya gittiğimde aklıma gelirse halledecem senin işi...:D

elinize sağlık yalnız kimisinde bu turuncu burda sarı hangisi doğru bizim db clio daki turuncuda :))

Turuncu renk...

Geri