RFC Sticker Şablonu İsteyenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
istersen yollayayım kargoyla abi :) ben de 1 haftadır uğraşıyordum valla birazda tembellik ettim ozalitçi var benim tanıdık oraya gittim yapmıyormuş umudum kırılmıştı :) bir reklamcı var bizim sokakta ne zaman geçsem kapalıydı bugün yakaladım yarın soracağım istersen yaptırayım fiyat almadım daha yanlız
[/QUOTE

Valla yok demem , parası önemli değil neyse hemen takdim ederim kardeşime.. sen bir araştır bakalım müsait olduğuda.

istersen yollayayım kargoyla abi :) ben de 1 haftadır uğraşıyordum valla birazda tembellik ettim ozalitçi var benim tanıdık oraya gittim yapmıyormuş umudum kırılmıştı :) bir reklamcı var bizim sokakta ne zaman geçsem kapalıydı bugün yakaladım yarın soracağım istersen yaptırayım fiyat almadım daha yanlız

en kısa zamanda gideceğim abi sorarım :) elemanı vardı oda bilmiyormuş tam en fazla 15 20 dedi bakalım artık değişik bi stil denemeyi düşünüyorum ama nasıl olur bilmem yine klasik beyaz yaptıracağım galiba

Valla yok demem , parası önemli değil neyse hemen takdim ederim kardeşime.. sen bir araştır bakalım müsait olduğuda.
[/QUOTE]

1920326_666589456720141_1936453845_n.jpg
böyle olması belki daha iyi :)

Arkadaşlar merhabalar.

Renault Fan Clup sticer şablonu nasıl alabiliyorum. İstanbuldayım yeni üye oldum.
selamlar.

Arkadaşlar bende izmirdeyim ben nasıl ulaşırım bana da yaptırıp gönderirseniz sevinirim para sorun değil daha önceden gönderebilirim size..

bu konuda bilgisi veya ilgisi olan yokmu arkadaşlar

Bu sticker dan nasıl temin edilebilir.

Bu sticker den bende istiyorum nasıl temin ederim clio4 de ve forumda 2.günüm

Iki gün önce reklamcııya gittim flaşımı yanıma almayı unuttuğum için çıkarttıramadım, iki gün sonra inşallah biz de nasipleneceğiz :)

Geri