RFC Öğrencileri Nasıl Ders Çalışıyor?

Öğrenciyiz Biz :D

Bu yıl çok garip ders çalıştım ders çalışmak hiç bu kadar zor gelmemişti :D
Tüm derslerim sayılal ve bol formüllü. hayatımda görmediğim kadar formül gördüm. Ders çalışma yöntemim ise malesef okuyarak çünkü oturup örnek çözecek ne enerjim var ne de sabrım. Bu dersleri sadece okuyarak geçebilirsem büyük bir mucize olacak ama 1 dersten kaldığım kesinleşti. umarım diğer 6 dersi geçerim.
Tüm ders çalışan arkadaşlarıma başarılar deilerim ;)

Geçem gün lisedeki arkadaşlar ile toplandık geçmişi mazi ediyoruz

biri dedi lise sonda en anlamadığım ders sosyolaoji ,psikoloji.

Ben dedim bizim o yıl öyle dersimiz varmı diye .

Arkadaşın aklında ders isimleri kalmış .

Ben hala o dersleri çıkaramadım .

Sayısal derse çalışırken on numarayım , sözele gelince afallıyorum :)
Sayısala kafa basıyor demek söyle bakalım 2x2 NAsıl 5 Eder :D

23734_438467092887195_1883479304_n.jpg

Fotoğrafı görünce aklıma geldi, bizim öğrenci arkadaşlar nasıl ders çalışıyor acaba, üşenmeyenler ders notlarından fotoğraflar ekler herhalde :aytuğ
Ben Ders Calısmayı 2003 de bıraktım :D

evet ilk final notları geldi :D Oyak Renaultta yaptığım staj kabul edildi ve staj raporum 99 aldı :eyv Termodinamik ve laboratuvar yönetimi derslerimde şu anda geçen dersler arasında bakalım sonrası nolcak :S

Bir derstten 38 ile kaldım hehe

Hespalanmış olarak ortalama 80 notum :D

Sözel derslere calışırken odaya tavaf ediyorum resmen oku oku oku beynim duruyo.Sayısal derslerde ise önce bi konu tekrarı sonra soru çözüyorum.

İtiraf:Yukarda yazdıklarımı sadece son yazılılarda yapıyorum.ilk yazılılara dövseler calısmam :)

Bu yıl çok garip ders çalıştım ders çalışmak hiç bu kadar zor gelmemişti :D
Tüm derslerim sayılal ve bol formüllü. hayatımda görmediğim kadar formül gördüm. Ders çalışma yöntemim ise malesef okuyarak çünkü oturup örnek çözecek ne enerjim var ne de sabrım. Bu dersleri sadece okuyarak geçebilirsem büyük bir mucize olacak ama 1 dersten kaldığım kesinleşti. umarım diğer 6 dersi geçerim.
Tüm ders çalışan arkadaşlarıma başarılar deilerim ;)

Sayısal dersi okuyarak çalışmak esas sabır işi benim gözümde, ne güzel işte örnek çözerek eğlenceli olur, en sinir bozucu dersler okuyarak, yorum yapılamayan derslerdi gözümde. Yabancı dilin bile bir matematiği var ama ezber dersler :slc

Geçem gün lisedeki arkadaşlar ile toplandık geçmişi mazi ediyoruz

biri dedi lise sonda en anlamadığım ders sosyolaoji ,psikoloji.

Ben dedim bizim o yıl öyle dersimiz varmı diye .

Arkadaşın aklında ders isimleri kalmış .

Ben hala o dersleri çıkaramadım .

hehe ben de şimdi hiç sosyoloji gördük mü biz diye düşündüm, psikoloji hocamız süperdi o yünden eminim, en aktif, dolu dolu geçen sözel dersimiz o süper hocamızın dersiydi. :tony

Sayısala kafa basıyor demek söyle bakalım 2x2 NAsıl 5 Eder :D

Ben Ders Calısmayı 2003 de bıraktım :D

hehe di mi ama anlatsınlar nasıl oluyormuş o 5 :aytuğ

Sözel derslere calışırken odaya tavaf ediyorum resmen oku oku oku beynim duruyo.Sayısal derslerde ise önce bi konu tekrarı sonra soru çözüyorum.

İtiraf:Yukarda yazdıklarımı sadece son yazılılarda yapıyorum.ilk yazılılara dövseler calısmam :)

yumurta kapıya sıkışınca insana bir güç, ilham nasıl da geliyor değil mi:D ama işin kötüsü alışkanlık yapınca benim gibi olabiliyor insan ders hazırlamalarım hep son gün ve saatlere kalıyor, boş boş geçiyor saatler, ilham gelmiyor son gün, saatler en yaratıcı halime bürünüyorum hehe

Valla finaller bitti sonunda son gece yaza yaza çalıştım baya yoruldum ama olsun genellikle derslerim sözel iki tane sayısal dersim vardı onlarıda zaten birinci sınıftan beri veremiyorum . Tezi de arkadaşlarla eve toplanıp yarım saat counter strike 1 saat tez şeklinde yazdık bitti şükürler olsun =) Şu matematikleri bir geçsem dünyanın en mutlu adamı olucam =)

Bi güncel cekelim su konuya.Yazılılarım bitti.1 tane diğer 3üm var.gerisi 4-5.Bu sene biraz kastım böyle bi karne cıktı ortaya

Geri