RFC Öğrencileri Nasıl Ders Çalışıyor?

furkanım lise hayatımda mat öğreten bi hocam olmadığı için suan bi haberim matten:pislik
Bundan sonra bi işe yarayacağını düşünmüyorum ama Ekol Hoca diye bi hayırsever var süper anlatıyo netten ücretsiz falan :D ben yine anlamıyorumda anlasam ilk ondan anlardım yani :D :D

Bundan sonra bi işe yarayacağını düşünmüyorum ama Ekol Hoca diye bi hayırsever var süper anlatıyo netten ücretsiz falan :D ben yine anlamıyorumda anlasam ilk ondan anlardım yani :D :D
eksikliğini hissediyorum ama bu saatten sonrada öğrenebileceğimi sanmıyorum :)

Sınav günü çalışmak forever :D

Vay Eski Günlerim Vay Okuldan Gelinilir Bir Defterle Koca 3 Yıllık Liseyi Bitirdim Okuldan Gelinilir Defter Bi Köşeye Serhan Bir Köşeye Off Off Sınav Günü Kopya Günümdü :)

Vay Eski Günlerim Vay Okuldan Gelinilir Bir Defterle Koca 3 Yıllık Liseyi Bitirdim Okuldan Gelinilir Defter Bi Köşeye Serhan Bir Köşeye Off Off Sınav Günü Kopya Günümdü :)

lise 3-4 şeklim aynı öyleydi benimde qw

aynen 12 3

En Ön Taraftan En Arkadaki Çocuğun Kağıdını Görme Gibi Bi Yetebeğim Var Kabul Ediyorum :D

ders çalışmak derken tabii ki sınav gecesini kastetmiştim, hem taze bilgi her zaman iyi değil midir :aytuğ

ayrıca öğrenciliğini unutmamış bir öğretmen olarak, yazılı olarak hazırlanmış kopyaya her zaman hoşgörülü yaklaşırım, emeğe saygı :aytuğ

üniversitede gıcık bir ders için 8-10 miniminnacık sayfa hazırlamış, sonra sınava külyutmaz hoca denk gelince hapı yuttuğunu sanmış ancak kopya hazırlarken meğerse yazdıklarının aklında kaldığını geç de olsa anlamış ve süper bir not almıştım zamanında hehe

Aklı kurcayalan bir bayan her zaman olmuştur .

" Her başarısız erkeğin arkasında , sevdiğini söyleyemediği bir kız vardır " diyorum hehe

:tony

bayanlar için :) de ders çalışmal böle birşey herhalde :)
268571_347926015315514_1842016020_n.jpg

hehe hehe bayıldım buna hehe

niyeyse Çiğdem apla aklıma geldi... :cool:

zamanında hangi ev işine el atmak istesem, aile büyükleri bırak dedi, o kadar çok dediler ki ömür boyu bıraktım, yanlış programladılar beni yani kıhkıh

allaha şükür uzaktan eğitim öğrencisiyim vizeler netten oluyo nasıl oluyo diye sormayın acayip bi kopya düzeni var yaklasık 3000 kişilik bi organizasyonla:dans finallaerede az bişe çalışıyom sonra büte kalıyom falan derken geçip gidiyoz :D

nasıl yaaa vizeler de mi netten oluyor??? hangi bölümler var hihi

furkanım lise hayatımda mat öğreten bi hocam olmadığı için suan bi haberim matten:pislik

mühendislik isterken ortaokulda bir mat hocasının ders anlatmayıp gidin annenize,babanıza, abinize, ablanıza olmadı komşunuza sorun demesi üzerine boş kağıt operasyonuna geçmiş ve meslek seçimimi değiştirmiştim. çok şükür bugüne kadar hiçbir öğrencimin sorusunu cevapsız bırakmadım, mail yoluyla da olsa yetişmeye çalışıyorum, o mat hocasına inat :D

En Ön Taraftan En Arkadaki Çocuğun Kağıdını Görme Gibi Bi Yetebeğim Var Kabul Ediyorum :D

öğrenci olarak mı öğretmen olarak mı? :D

Geri