furkanım lise hayatımda mat öğreten bi hocam olmadığı için suan bi haberim mattenahahah bende de var o zaman lise hayatımda matematikten 2 almış değilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
furkanım lise hayatımda mat öğreten bi hocam olmadığı için suan bi haberim mattenahahah bende de var o zaman lise hayatımda matematikten 2 almış değilim
Bundan sonra bi işe yarayacağını düşünmüyorum ama Ekol Hoca diye bi hayırsever var süper anlatıyo netten ücretsiz falan ben yine anlamıyorumda anlasam ilk ondan anlardım yanifurkanım lise hayatımda mat öğreten bi hocam olmadığı için suan bi haberim matten
eksikliğini hissediyorum ama bu saatten sonrada öğrenebileceğimi sanmıyorum
Bundan sonra bi işe yarayacağını düşünmüyorum ama Ekol Hoca diye bi hayırsever var süper anlatıyo netten ücretsiz falan ben yine anlamıyorumda anlasam ilk ondan anlardım yani
Vay Eski Günlerim Vay Okuldan Gelinilir Bir Defterle Koca 3 Yıllık Liseyi Bitirdim Okuldan Gelinilir Defter Bi Köşeye Serhan Bir Köşeye Off Off Sınav Günü Kopya Günümdü
lise 3-4 şeklim aynı öyleydi benimde qw
Aklı kurcayalan bir bayan her zaman olmuştur .
" Her başarısız erkeğin arkasında , sevdiğini söyleyemediği bir kız vardır " diyorum hehe
bayanlar için de ders çalışmal böle birşey herhalde
niyeyse Çiğdem apla aklıma geldi...
allaha şükür uzaktan eğitim öğrencisiyim vizeler netten oluyo nasıl oluyo diye sormayın acayip bi kopya düzeni var yaklasık 3000 kişilik bi organizasyonla finallaerede az bişe çalışıyom sonra büte kalıyom falan derken geçip gidiyoz
furkanım lise hayatımda mat öğreten bi hocam olmadığı için suan bi haberim matten
En Ön Taraftan En Arkadaki Çocuğun Kağıdını Görme Gibi Bi Yetebeğim Var Kabul Ediyorum