1.5 dci geç çalışma sorunu ısıtma bujisi değil...

hehehehehehehehehehe

metin ne şom ağızlısın ya
dün akşam pamukkale yolunda yardırdım gidiyordum bi dit sesi stop lambası yandı enjeksiyonda sorun var yazdı 2 saniye sonra geçti.

metin ne şom ağızlısın ya
dün akşam pamukkale yolunda yardırdım gidiyordum bi dit sesi stop lambası yandı enjeksiyonda sorun var yazdı 2 saniye sonra geçti.

Kalbi temiz adamım abi içime doğmuş nabayım :) abi çekişte düşme oldumu o uyarıyı verdiğinde ?

Kalbi temiz adamım abi içime doğmuş nabayım :) abi çekişte düşme oldumu o uyarıyı verdiğinde ?

gazı köklemiştim ayağımı çekmedim zaten değişiklik olmadı sanınırm hava geldi geldi. eve vardığımda boruların içerisinde hava vardı.
el pompasıyla aldım havasını

o hatayı bende dip gaz yaptığımda alıyorum abi , yazılımdan sonra üst devirlerde rail basıncı beynin belirlediği seviyeden fazla olduğu için beyin yüksek basıncı hata olarak algılıyor ama çekişte hiç bi sıkıntı olmuyor bende de .

Bende de kışın sabahlari 4-5 mars sonra calisiyor bide duman atiyo bu esnada sonra dumano kesiyor. Bu nedendir acaba

2007 1.5 dci aracımda da sanırım aynı problem var. Araç sıcakken veya soğukken farketmiyor, bazen ilk start a bastığımda çalışmıyor. Kendi kendine marş basmayı durdurduktan sonra 2. sefer starta basıyorum ve araç anında çalışıyor. Sorunun kaynağını bir türlü bulamadım. Bu anlatılanlara bakacağım umarım bunlardan kaynaklı birşey vardır. Araç beyninde herhangi bir hata da gözükmüyor

Geri