Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dersin başına oturulur konu çalışılır not falan çıkarılır, sprular çözülürken sorunun biri çözülemez ve tıkanılır ve heves kaçar gider sınavda olanda şöyle: kitaptaki örnekler anlaşılırdır kolaydır çözülebilir ama sınava gelince sınav sorularının kitaptakilerle alakası yoktur, sınav yüksek ihtimal kötü geçer, buda diğer tüm sınavlar için olan hevesi kaçırır :S
allaha şükür uzaktan eğitim öğrencisiyim vizeler netten oluyo nasıl oluyo diye sormayın acayip bi kopya düzeni var yaklasık 3000 kişilik bi organizasyonla finallaerede az bişe çalışıyom sonra büte kalıyom falan derken geçip gidiyoz
ders çalışmak kadar güzel bişey varmı ya çok manyak çalışırım süperde 0 alırım bugüne kadar içinde not olan bi defterim olmadı nasıl üniversteye geldik bende bilmiyorum
ders çalışmak kadar güzel bişey varmı ya çok manyak çalışırım süperde 0 alırım bugüne kadar içinde not olan bi defterim olmadı nasıl üniversteye geldik bende bilmiyorum