RFC Öğrencileri Nasıl Ders Çalışıyor?

bayanlar için :) de ders çalışmal böle birşey herhalde :)
268571_347926015315514_1842016020_n.jpg

Dersin başına oturulur konu çalışılır not falan çıkarılır, sprular çözülürken sorunun biri çözülemez ve tıkanılır ve heves kaçar gider :D sınavda olanda şöyle: kitaptaki örnekler anlaşılırdır kolaydır çözülebilir ama sınava gelince sınav sorularının kitaptakilerle alakası yoktur, sınav yüksek ihtimal kötü geçer, buda diğer tüm sınavlar için olan hevesi kaçırır :S :D

allaha şükür uzaktan eğitim öğrencisiyim vizeler netten oluyo nasıl oluyo diye sormayın acayip bi kopya düzeni var yaklasık 3000 kişilik bi organizasyonla:dans finallaerede az bişe çalışıyom sonra büte kalıyom falan derken geçip gidiyoz :D

Ders çalışmak gibi kötü alışkanlıklar edinmedim daha :D

Anlatamam görmek lazım :D :D

ders çalışmak kadar güzel bişey varmı ya :) çok manyak çalışırım süperde 0 alırım bugüne kadar içinde not olan bi defterim olmadı nasıl üniversteye geldik bende bilmiyorum :)

ders çalışmak kadar güzel bişey varmı ya :) çok manyak çalışırım süperde 0 alırım bugüne kadar içinde not olan bi defterim olmadı nasıl üniversteye geldik bende bilmiyorum :)
sen onu diyon ben matematikten hiçmi hiç anlamam ama ikinci üniversitemi okuyom :beer

ahahah bende de var o zaman lise hayatımda matematikten 2 almış değilim :D

Geri