RFC 29 Ocak 2012 İstanbul Buluşması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arabam olmadığı için hiç gelesim yok ama maksat muhabbet onun için geliyorum :D mekan güzel ama çok küçük gibi geldi yerleşme biraz sıkıntı olucak heralde :D

ozan aga eger sıkıntı cıkarsa koprunun ordaki boş alanı kullanıcaz yapcak bisey yok.. artık kavga dovus edicez bisi yapcaz orayı kullancaz banada öyle geliyor yer sıkıntısı olcak gibime geliyor ama en son çare o boş alanı kullanıcaz.. valla ben yer bulamazsam kopruye cıkartırım arabayı bi allahın kuluda bisey diyemez..

ozan aga eger sıkıntı cıkarsa koprunun ordaki boş alanı kullanıcaz yapcak bisey yok.. artık kavga dovus edicez bisi yapcaz orayı kullancaz banada öyle geliyor yer sıkıntısı olcak gibime geliyor ama en son çare o boş alanı kullanıcaz.. valla ben yer bulamazsam kopruye cıkartırım arabayı bi allahın kuluda bisey diyemez..
yer sıkıntısı olmaz eğerki olursa acil planı devreye sokar kagıthane barbısosa gecerız 30 küsür arac park alanı mevcut bugun gıttım gordum
oturma yerı olarakta oraya bi dunya ınsan sıgar emınım

​Bolu civarında kar var diyorlar ancak 1 haftaya ne olur Allah bilir ...

erimeye başlamış karlar gelicemde gün bekliyorum yolları bir görsen abi felaket arabanın lastikleri değiştirmedim zincir felan anca idare edicez, farlar kötü helogen var sislerle felan istediğim gibi aydınlat mıyor.Xenona geçicem ama

Chucky gel gel benim Megane ı yalnız bırakma :)

yer sıkıntısı olmaz eğerki olursa acil planı devreye sokar kagıthane barbısosa gecerız 30 küsür arac park alanı mevcut bugun gıttım gordum
oturma yerı olarakta oraya bi dunya ınsan sıgar emınım

neden gecelim aga ya barbisosa orta koskoca alan var koprunun orda bombos duruyor cekeriz oraya arabaları belediye sorumluymus oradan gelsin belediyeciler konusalım 1 2 saat müsade ederler herhalde ama barbisosda alternatif kalsın tabi :eyv

erimeye başlamış karlar gelicemde gün bekliyorum yolları bir görsen abi felaket arabanın lastikleri değiştirmedim zincir felan anca idare edicez, farlar kötü helogen var sislerle felan istediğim gibi aydınlat mıyor.Xenona geçicem ama

gel kardesim uzunlarını yaka yaka :eyv yada gec xenona 1 hafta içinde kaptır gel :eyv

Geri