RFC 29 Ocak 2012 İstanbul Buluşması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam abi ilk önce sana veririm hepsini dağıtımını sen yap :) :) :)

Ben kesin geliyorum listem çıktı buluşmadan iş yerine geçicem. Fakat yeri bilmiyorum bir şekilde bana buluşma yerini bildirirseniz menun olurum olurda giremezsem falan :)

Avcılardan gelicem kardeşim.

Avcılardan gelicem kardeşim.
Abi Vural abi anlatmıştı.

YOL ve GÜZERGAH TARİFİ

Kafe Halıcıoğlu Sütlücededir
Sütlüce İskelesi ile bitişiktir
Haliç kongre merkezininde yanındadır

E-5 ten ele alarak anlatayım
AVCILAR - TOPKAPI yönünden gelenler için Edirnekapıyı geçtikten sonra sag şeritten devam edin köprüye sağ şeritten girin ileride yol ikiye ayrılacak sagdan gırın tekrar ıkıye ayrılacak sol yapın ışıklara geleceksiniz soldan aşağı inin askeriyenin önüne çıkacaksınız
KOZYATAGI - MECİDİYEKÖY tarafından gelenler için e-5te Okmeydanını geçtikten sonra Haliç köprüsüne gelmeden Halıcıoğlu tabelası var sağ şeritten devam edin köprüden önce sağa dönüşvar giri ve ılerıden sola donun yoldan devam edın ısıkları geçin askeriyenin önüne geleceksiniz

ASKERİYEnin önüne geldıkten sonra kafe karsı caddede kalıyor bunun için askeriyenin önünden devam edıp tunelden gectıkten sonra U Dönüşünden geri gelin tekrar tunelden gecın cıkar cıkmaz sagda kafenın otopark gırısını goreceksınız

Kolay yeri bulma zaten orada bir curcuna yada Megane HB görürsen gel dur hemen :)

Tamamdır yeri anladım ben teşekkürler kardeşim :)

Geri