RFC bulusmasi Haydi Maşukiye'ye

Saat 8.30 da Çamlıca gişelerinden sonraki Mehmetcik Vakfı Opet tesislerinden hareket edilecek...

Mustafa abi Çamlıca'da kiMehmetçik VAKFI ters oluyor , ben sizi kutköydeki Mehmetçik vakfında saat 08:30 bekliyeceğim

Mustafa abi Çamlıca'da kiMehmetçik VAKFI ters oluyor , ben sizi kutköydeki Mehmetçik vakfında saat 08:30 bekliyeceğim
Bu taraftan giderken olan Mehmetcik Vakfı hangisi kardeşim, ben yanlış yazmış olabilirim, her zaman toplandığımız yerden bahsediyorum...

Abi Çamlıca'daki yer Maltepe ,Bostancı ,kartal , önce geliyor. Oraya sadece Avrupa yakasından gelenler için ortak nokta olabilir İstanbul'un Anadolu yakası son mehmetçık VAKFI Kurtköy whatsapp dan resmi attım . Anadolu yakasından Çamlıca da buluşmak bize ters oluyor. Yusuf abi ilede irtıbart kura bilirsin.bakımdan geçen yer Kurtköy mehmetçik VAKFI

Abi Çamlıca'daki yer Maltepe ,Bostancı ,kartal , önce geliyor. Oraya sadece Avrupa yakasından gelenler için ortak nokta olabilir İstanbul'un Anadolu yakası son mehmetçık VAKFI Kurtköy whatsapp dan resmi attım . Anadolu yakasından Çamlıca da buluşmak bize ters oluyor. Yusuf abi ilede irtıbart kura bilirsin.bakımdan geçen yer Kurtköy mehmetçik VAKFI
Tamam kardeşim...

10898103_932003746810944_4564028819706375851_n.jpg

Valla bende gelmeyi çok istiyorum ama meslek gereği o gün çalışıyorum :( bir daha ki buluşmaya inşlh .

Ben su an kurtkoudeki mehmetcik vakfi tesislerindeyim.sabah uyandirirsiniz:)

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:r :f :c Ailesi İyi Eğlenceler... Doyasıya Tadını Çıkartın Benim Yerimede. :eyv

İstanbul'a ters taraftan gelecekler buluşma noktası PO diyoduk Alpet çıktı bilginize

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri