RFC 29 Ocak 2012 İstanbul Buluşması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi fiyatlar güzelde doyarız inşallah, DHMİ'de zerre kadar doymamıştım :D
DHMİ kadar taş düşsün kafana...:)
Son günlerde tam sayıyı bilmek istiyorum bi sürpriz olabilir benden sizlere :)

Biraz ipucu vereyim :)

Ben yemek yemek bu yeter bana...:)
anadolu yakasından katılcak olan varmı ??
Kimi soruyorsun herkes gidiyor...:D
liste baya kabarmış :eyv istanbul'da olursam bende geliyorum olmazsamda zaten o aralar büyük antalya buluşmasını patlatırım :D
Listede adı neden yok diyordum bende...:)

Ben Kuzenimle Eren abiye salçalı olarak geliyoruz Mustafa abiden stickeri alır 2 tane bir kuzenin araca bir benim araca yapıştırrız :) Eren abi duy sesimi kaçta salça olmak için hazır olim ben :)

Ben Kuzenimle Eren abiye salçalı olarak geliyoruz Mustafa abiden stickeri alır 2 tane bir kuzenin araca bir benim araca yapıştırrız :) Eren abi duy sesimi kaçta salça olmak için hazır olim ben :)
Erenle ben 11de kafede olucaz yani senın bi onbuuckta salca olman lazım heralde :D

Erenle ben 11de kafede olucaz yani senın bi onbuuckta salca olman lazım heralde :D

Abi benim salça olacağım yer yakın oraya :) 5 dakikada inerim :) Eren abii ile görüştüm şimdi 10:45te kuzenle hazırlancaz :D ya araçı getirmek isterdimde babam bir yere gidicek :D

Abi benim salça olacağım yer yakın oraya :) 5 dakikada inerim :) Eren abii ile görüştüm şimdi 10:45te kuzenle hazırlancaz :D ya araçı getirmek isterdimde babam bir yere gidicek :D
Getirme zaten Ehliyetini al paşa paşa kullan kardeşim

Getirme zaten Ehliyetini al paşa paşa kullan kardeşim

Abi ara sokakları biliyorum adım gibi bir yerlerden girer çıkar tam ordan çıkarımda babam vermez yakalanırım diye neyse sağlık olsun salçalı olarakta gelsem sizi tekrardan görmek yeter bana :)

sıkıntı yok sticker'ları ben bastırıyorum ilk sana veririm burakl :D

Geri