Symbolu ala bilir miyim acaba![]()
al gelsene olm smbolle sanki cok uzaksın bulusma yerine ya

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Symbolu ala bilir miyim acaba![]()
al gelsene olm smbolle sanki cok uzaksın bulusma yerine yaal gel nolcak polis yok bisey yok korkma
baktın ilerde cevirme var cek sağa kitle arabayı yürüyerek gel
ben 2006 yılının yazında kastamonu / cidede memleketimde yani sahilde aksam arabayla gezerken jandarmalar cevirme yapıyorlardı cektim arabayı kenara indim deniz kıyısına tam 4 saat adamarın gitmesini bekledim telefon yok bisey yok üstümde ehliyet yok o zaman 16 yasındayız bide
yatmısım valla çakılların üstüne kestirdim bi kac saat sonra baktım gitmişler gittim eve
![]()
bi tur verceksen geliyorum panpa![]()
18 yaşına gelmeden yapılacak hareketlerden biri budur yapman lazım![]()
Duruma bağlı olarak 1 yada 2 kişi boş olabilir bizim arabada, o gün gelsinde bakarız Murat bize salça olabilirsin seve seve qwBabam gelmezse bende yancı olucam.Yenibosna bevler şirinevler k.cekmece tarafından gelenlere yancı olabilirim.
Duruma bağlı olarak 1 yada 2 kişi boş olabilir bizim arabada, o gün gelsinde bakarız Murat bize salça olabilirsin seve seve qw
Haliçe kadar ehliyetsiz gelecek kadar mal değilim kusura bakmada hehe biri gelip vurur alırım başıma belayıArabayı mı kaçırıyorsun hayırdır![]()
Haliçe kadar ehliyetsiz gelecek kadar mal değilim kusura bakmada hehe biri gelip vurur alırım başıma belayı
Murat bende babam gelirse gelicez arabayla he yoksa bende yancıyım![]()