RFC 29 Ocak 2012 İstanbul Buluşması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Symbolu ala bilir miyim acaba :D

al gelsene olm smbolle sanki cok uzaksın bulusma yerine ya :D al gel nolcak polis yok bisey yok korkma :D baktın ilerde cevirme var cek sağa kitle arabayı yürüyerek gel :D ben 2006 yılının yazında kastamonu / cidede memleketimde yani sahilde aksam arabayla gezerken jandarmalar cevirme yapıyorlardı cektim arabayı kenara indim deniz kıyısına tam 4 saat adamarın gitmesini bekledim telefon yok bisey yok üstümde ehliyet yok o zaman 16 yasındayız bide :D yatmısım valla çakılların üstüne kestirdim bi kac saat sonra baktım gitmişler gittim eve :D

al gelsene olm smbolle sanki cok uzaksın bulusma yerine ya :D al gel nolcak polis yok bisey yok korkma :D baktın ilerde cevirme var cek sağa kitle arabayı yürüyerek gel :D ben 2006 yılının yazında kastamonu / cidede memleketimde yani sahilde aksam arabayla gezerken jandarmalar cevirme yapıyorlardı cektim arabayı kenara indim deniz kıyısına tam 4 saat adamarın gitmesini bekledim telefon yok bisey yok üstümde ehliyet yok o zaman 16 yasındayız bide :D yatmısım valla çakılların üstüne kestirdim bi kac saat sonra baktım gitmişler gittim eve :D

Abi polis sıkınıtı değil baba sıkıntı :D kaç kere trafik polisleriyle falan bakıştım çevirmeden geçtim bilmiyorum :D ama baba verse kafa kuş gelirim :D

18 yaşına gelmeden yapılacak hareketlerden biri budur yapman lazım :D

18 yaşına gelmeden yapılacak hareketlerden biri budur yapman lazım :D

Tipden ve kalıptan bu güne kadar durdurulmadım Allah polisler tarafından önümü kesmesin :) Bugün karşıdan polis geliyor yolun ortasında durmuştum sağ işaret ettim sağdan gönderdim :D

Babam gelmezse bende yancı olucam.Yenibosna bevler şirinevler k.cekmece tarafından gelenlere yancı olabilirim.

Babam gelmezse bende yancı olucam.Yenibosna bevler şirinevler k.cekmece tarafından gelenlere yancı olabilirim.
Duruma bağlı olarak 1 yada 2 kişi boş olabilir bizim arabada, o gün gelsinde bakarız Murat bize salça olabilirsin seve seve qw

Haliçe kadar ehliyetsiz gelecek kadar mal değilim kusura bakmada hehe biri gelip vurur alırım başıma belayı :D
Murat bende babam gelirse gelicez arabayla he yoksa bende yancıyım :D

Benim sağım solum belli olmuyor :D bir dahaki kaçırdığımda param olursa USTA'nın yanına gidicem :)

Geri