Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üniversiteden mezun olunca insan kendini boşlukta hissediyor. Biran once iş bulmalı..

üniversitedeyken çalışmaya başlanırsa part time da olsa sonrasında çok sorun olacağını sanmıyorum iş bulmanın :eyv

çalıştım hocam zaten kendi sektorumde anlaşamadım. Sonrasında Branda, tente işlerini yaptım daha sonrasında pazarlara çıkıp temizlik malzemesi sattım. Okul hayatımın son 2 senesi part time vs çalışmakla geçti zaten :)

yarın vizeler bitiyor ve bartına gidiyorumm boyle bir mutluluk yok :)

Günaydın,hayırlı sabahlar RFC...:eyv

3 denemede anca girdim, forumdan atıldım herhalde dedim bir an:D neymiş 2 parmak yağlı,tıkınırken rfc kabul etmiyormuş:D

yarın vizeler bitiyor ve bartına gidiyorumm boyle bir mutluluk yok :)

mazide kaldı bu sevinçlerim:( emekli olursam inşallah gönüllü çalışmaya başladığımda inşallah böyle cümleler kurabilirim ölmeden:(

yahu milletin vizeler bitmiş memleketine gidiyor, bizim gene bi bitmedi, haftaya salı 1. vizeler bitiyor, 13 aralıkta 2. vizeler başlıyor :S bu ne ya :D

Benden Bu Kadar İyi Geceler Cumleten RFC

yahu milletin vizeler bitmiş memleketine gidiyor, bizim gene bi bitmedi, haftaya salı 1. vizeler bitiyor, 13 aralıkta 2. vizeler başlıyor :S bu ne ya :D

o nasıl iş? kaç vize, kaç final var, 2 vize 1 final olsa bu nasıl planlama? :berbat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri