Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gece burdaki muhabbete dahil olamıycam

bende kaçar, uyku bastı... iyii geceler..

İyi Geceler Nasılsınız

Günaydın hayırlı sabahlar RFC...:eyv

İyi akşamlar herkese :D yine gün sonuna geldik ve yine bir öğrenci olarak beni dersler ve raporlar bekler :S bitsede artık evime gitsem ya :D

İyi aksamlar herkese.Yarına deneme sınavım okulda 3tane yazılım var.ders calısmaktan beynimi hissetmiyorum.Limit türev doldu heryer :)

wow... öğrencilik biteli yıllar oldu beyaa... aklıma geldikçe diken gıbı oluyom... :cool:
sırayla tabi... ne kadar çok çaba-sıkıntı-azim o kadar rahatlama sonra... havada kazan tavada ye hesabı mı... :eyv:cool:

bugün ayakkabı aldım diye boyner'de kampanya son günüymüş 30 tl lik shell'den yakıt şifresi verdiler sağ olsunlar,bir de kızarlar çok ayakkabı alıyoruz diye, benzine destek için ben masumummm:aytuğ

wow... öğrencilik biteli yıllar oldu beyaa... aklıma geldikçe diken gıbı oluyom... :cool:
sırayla tabi... ne kadar çok çaba-sıkıntı-azim o kadar rahatlama sonra... havada kazan tavada ye hesabı mı... :eyv:cool:

ben ne zaman rahatlayacağım yaa daciacı abi, 40 tan sonra mı :D aman aman yine de şükür bugünlere nankörlük etmeyeyim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri