Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaş grafiğine bakarsan, benden çok yaşaması gereken sensin...
tabiki kader-ecel işleri karışıktır... ıslık ancak herkes hayırlı ve mutlu yaşasın... kimsenin günahı sevabı ömrü kimseye aktarılmıyor malesef...
e ama 2.vize hemen yapılır mı bahara doğru olması gerekmiyor mu? yoksa sizin hocalar yaz tatilini garantilemek için final büt yaz okulunu hepsini hazirana kadar bitirmeyi mi planlıyorlar 3 vizeye diyecek söz bulamıyorum :slc
yok ya bi dönemde ders başına 2 vize bir final 8 ders olsa bi dönemde toplamda 24 sınav bide büt geldi bu sene, geçen yaz hem yaz okulu hem büt okul karışık bizim, hiç önermem yani gelmesin kimse, gelenin başı yanar özellikle bizim bölümde, tamam hocalarımız çok iyi sayılı proflardan ama çok zorluyorlar
1 - 2 Hafta Civarı Aktif Olmayacağım, Bu Süreç İçerisinde Facebook Adresimi Donduruyorum ve Telefonum Genelde Kapalı Olacak, Merak Edecek Bir Durum Yok. Geri Geleceğim Problem Yok
Saglam Yagmur Var Yollarda Olanlara Allah Sabir Versin
Aman Dikkat Yollar Dere Yatagi Gibi
Gelde Arama Kis Lastigini Deyip
Corbaya Sinegi Birakiyorum RFC