Renault R19 EUROPA - 06 HA 4299 Çakar Lamba (Pat pat)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan o6mkno6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence çok güzel 19um dursaydı yapacaktım bunuda, ama Burak abinin dediği gibi bendende ufak bi rica lütfen yakma arkadaki sürücü için eziyet oluyor.En azından sadece gün ışığı olduğu zaman yak gece çok zararlı sürüş kalitesine

Teşekkürler furkan,tavsiyelerinize uymaya çalışacam.
:eyv

Tebrikler.Benim R19'da arka sis farı tesisatı yok.Ben şeritledlerle birkaç bişey yapacaktım.Kabloları içeri kısıma taşıyacak bir delik,boşluk vs. gibi bir yer bulamadım.Otomatik bagaj yapmak içinde uğraşacaktım fakat yer bulamayınca vazgeçmiştim.Acaba kablolar nereden geçiyor?

Tebrikler.Benim R19'da arka sis farı tesisatı yok.Ben şeritledlerle birkaç bişey yapacaktım.Kabloları içeri kısıma taşıyacak bir delik,boşluk vs. gibi bir yer bulamadım.Otomatik bagaj yapmak içinde uğraşacaktım fakat yer bulamayınca vazgeçmiştim.Acaba kablolar nereden geçiyor?
Onceliklie tesekkur ederim resim cekip konun altina paylasirim daha net anlasilir

Çok makbule geçer sağolun.

Çok makbule geçer sağolun.

20130407161657.jpg

Çakar lambamız motoru gördüğünüz gibi üstünde bir buton bulunuyo, buradan lambamızın hızlı veya yavaş yanmasını ayarlıyoruz.

20130407161718.jpg

Bu tesisatımız arka sis farın duyuna uygun,bu işlemde de hiçbir kabloyu kesmeden mevcut olan arka sis kablosunu çıkartıyoruz ve çakar lambamızın kablosunu bağlıyoruz.

hocam benim araçta sis farı duyu tek. diğer tarafı nasıl yapıcam. baktım kesilmesi gereken bir metal var orada...yardımcı olursanız sevinirim..

hocam benim araçta sis farı duyu tek. diğer tarafı nasıl yapıcam. baktım kesilmesi gereken bir metal var orada...yardımcı olursanız sevinirim..
Emre r19 sol tarafta tek oluyo cakar lambanin 2 tane ampulu var birini mevcut sis ampulun yanina digerini bos olan kisima sikistiriyosun kesinlikle metal kesimi olmuyo

Emre r19 sol tarafta tek oluyo cakar lambanin 2 tane ampulu var birini mevcut sis ampulun yanina digerini bos olan kisima sikistiriyosun kesinlikle metal kesimi olmuyo

O zaman duya da gerek yok yani..:eyv Benim bir derdim daha var. Aksesuarcılara çakar lamba diyorum bana far ampulü gibi bi şey gösteriyolar. Sende ki çakar lamba ile alakası yok. Bi markası felan yok mudur bunu ya da ürün resminin olduğu bi link paylaşsanda gözlerine soksam esnafın. Yukardaki resimlerden anlamak zor ya da ben anlayamadım nasıl bir şey olduğunu..

O zaman duya da gerek yok yani..:eyv Benim bir derdim daha var. Aksesuarcılara çakar lamba diyorum bana far ampulü gibi bi şey gösteriyolar. Sende ki çakar lamba ile alakası yok. Bi markası felan yok mudur bunu ya da ürün resminin olduğu bi link paylaşsanda gözlerine soksam esnafın. Yukardaki resimlerden anlamak zor ya da ben anlayamadım nasıl bir şey olduğunu..
Bizim alniaciklar magzasinda bile var siz bulamiyorsunuz o derece

Geri