Renault R19 EUROPA - 06 HA 4299 Çakar Lamba (Pat pat)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan o6mkno6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende boyle bisey dusunuyorum camdaki stopa F1 olanından nasıl olur acaba hımm

Bence böyle daha güzel duruyo,camdaki stopa yapma bence hiç hoş durmuyo ama zevk meselisi bişey diyemem.

Kardeşim polisler çakarı her türlü çakar hele o dat datı hiç duymasınlar.:eyvAma güzel olmuş güle güle kullan.:eyvPlaka lambalarını nerden aldın link atarmısın netten aldıysan.:)

Öncelikle teşekkür ederim halil abi,Plaka lambalarına gelincede netten almadım sanayiden aldım.

Öncelikle teşekkür ederim halil abi,Plaka lambalarına gelincede netten almadım sanayiden aldım.
EyvAllah kardeşim.:eyv

gösterişli ve hoş olmus ustad kazasız belasız sürüşler

Çakar lambamızıda taktık.Eksik 2 aksesuramız kaldı;
- LAGUNA LİP
-Sis ve Fara 6000 Kelvin XENON.

Maliyeti nedir acaba_? Sis farı duyuna uygun mu yoksa değiştirmem gerekiyormu_? Ayrıca ben Stoplara komple 3 numara cam filmi çektirdim çakar lambanın yanım yanmadığı belli olur mu_?

Maliyeti nedir acaba_? Sis farı duyuna uygun mu yoksa değiştirmem gerekiyormu_? Ayrıca ben Stoplara komple 3 numara cam filmi çektirdim çakar lambanın yanım yanmadığı belli olur mu_?

Maliyeti 15 TL gibi cüzi bir miktar.
Uygun,Hiç bir kabloyu kesmeden yaptım duyun içine gelen kabloyu iptal ederek çakarların kablosunu duya bağladım,böylece hiç bir kablo kesmemiş oluyoruz.
Stoplara cam flimine gelince inan hiç bi fikir yok.

Bugün sanayide baktım bulamadım. Bulabildiğim mavi kırmızı ön panjurun içine yerleştirilen modeldi. Sizin ürünü nette bulup link koyar mısınız acaba?

Bugün sanayide baktım bulamadım. Bulabildiğim mavi kırmızı ön panjurun içine yerleştirilen modeldi. Sizin ürünü nette bulup link koyar mısınız acaba?
Kardes otoaksesuarcilara bak ben oradan aldim

Geri