Renault R19 EUROPA - 06 HA 4299 Çakar Lamba (Pat pat)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan o6mkno6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşim arka sislerdeki F-1 çakar başarılı olmuş polislerin birşey diyeceğini sanmıyorum sonuçta kırmızı mavi değil ve aracın arkasında olması bir engel teşkil etmiyor
Ürün hakkında biraz bilgi verirmisin nasıl birşey sadece ampul mu yoksa herhangi bir tesisat çekiyormusun ayrıyetten

Kardeşim arka sislerdeki F-1 çakar başarılı olmuş polislerin birşey diyeceğini sanmıyorum sonuçta kırmızı mavi değil ve aracın arkasında olması bir engel teşkil etmiyor
Ürün hakkında biraz bilgi verirmisin nasıl birşey sadece ampul mu yoksa herhangi bir tesisat çekiyormusun ayrıyetten

Teşekkür ederim abi saten bu zamana kadarda bı sıkıntı çıkarmadılar,

Hayır abi hiç tesisat çekmiyosun herşeyi hazır oluyo,

Sadece ampül değil motoru var ve motorun üstünde hızlı veya yavaş yanması ayarlayamak için bi buton bulunuyo kablosu felan herşeyi hazır çekilmiş oluyo ve içinde 4 adet renk seçeneği oluyo Beyaz,Kırmızı,Mavi ve Yeşil.

Bilgi için teşekkür ederim benim arabamada düşünüyorum yaza doğru yapabilirim

farklı bişey olmuş :)

Polisin görmemesinde fayda var ve ricam lütfen yolda giderken bu lambaları çalıştırma arkadaki insanların gözünü alır çok kötü lütfen araç durduğu yerde görsel amaçlı çalıştır....

Polisin görmemesinde fayda var ve ricam lütfen yolda giderken bu lambaları çalıştırma arkadaki insanların gözünü alır çok kötü lütfen araç durduğu yerde görsel amaçlı çalıştır....
Yolda giderken yakmiyacaksam takmanin ne anlami var?

Yolda giderken yakmiyacaksam takmanin ne anlami var?

Arkandan gelen sürücünün gözünü almaya onun kaza yapmasına sebebiyet vermene neden olabilecek bi ışık şiddetti varsa eğer kimsenin canına kast etme hakkın yok çakar lambaları keyfiyen yasaklamadılar.... :eyv

Bence çok güzel 19um dursaydı yapacaktım bunuda, ama Burak abinin dediği gibi bendende ufak bi rica lütfen yakma arkadaki sürücü için eziyet oluyor.En azından sadece gün ışığı olduğu zaman yak gece çok zararlı sürüş kalitesine

Arkandan gelen sürücünün gözünü almaya onun kaza yapmasına sebebiyet vermene neden olabilecek bi ışık şiddetti varsa eğer kimsenin canına kast etme hakkın yok çakar lambaları keyfiyen yasaklamadılar.... :eyv

Haklısın burak abi bu konuda hiç bişey diyemem.

Geri