Araç taş gibi maşallah allah nazardan korusun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaptıklarımı buradan paylaşırım. Foto atarım da video zor, genelde yalnız çalıştığım içinenes birde bunları yaparken video yada fotolarsan bizede yardımcı olmuş olursun forumda göstergeyi yaparken çekim yapmayı aman unutma bende düşünüyorum ama bilmediğim için bekliyorum led ben aliexpress ten aldım sende burdan paylaş alıklarını takipte kalalım
kazasız belazsız sürmeler keyfını çıkart
birde sana şu konuyu sorayım fikrin ne olur madem arabayı seviyorsun sende
birşey sormak istiyorum arkadaşlar
park ampülü sarı led taktım ama mavi ile değiştirmek istiyorum sizce hangisi daha güzel olur ne tavsiye edersiniz arabanın rengi petrol yeşili far ampülü osram n.b.u. bu renke ne uyumlu olursa daha güzel olur sarı mı kalsın yoksa mavi ışıkmı
göstergeye dipsiz ledler aldım değiştirmeye bakıyor kaç ampül gider bilmiyorum ama arka camdaki fren lambasının tırnağı kırık o konuda ne yapayım değiştirmek istesem bulamıyorum satılan yer yok galiba nette de araştırdım yok
Araç taş gibi maşallah allah nazardan korusun
Hayırlı olsun kardeşim, Maşallah kazasız belasız
Güle güle binin Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Teşekkürler sağolun.Allah cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallahMaşşAllah abi kazasız, belasız sürüşler
Yaptıklarımı buradan paylaşırım. Foto atarım da video zor, genelde yalnız çalıştığım için
Park lambası olayına gelirsek
Mavi ledi baştan eleyelim bence basit gösteriyor arabayı.
Beyaz led olabilir, -bol ledli olanlardansa daha iyi- Sisler de beyazsa güzel görüntü sağlar
Mavi camlı halojen olabilir, tatlı bi beyazımsı rengi var benim hoşuma gidiyor
Turuncu camlı halojen veya turuncu(amber) led olabilir amerikan parkla iyi uyum sağlar. Sarıled güzel olurmu bilmiyorum
3.stop benim aracımda yok bazılarına koymuşlar demekki yapıştırmayla da olmuyosa slx 3.stop lambası uydurabilirsin. Ben ondan takmayı düşünüyorum.
Teşekkürler sağolun.Allah cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah
İşin acayip tarafı brodway'le abanta çıkarken eskiden biraz viraj biraz rampa hararet sorunu olmuyodu. Ama şimdi sedece rampa çıkıyosun , hızlı gideyim desen yol bozuk yavaş gitsen hararet yükseliyor:soruBirileri para kazanacak diye iyice hem Mudurnu Bolu hem Abant Mudurnu yolunu berbat ettiler. Her taraf delik deşik toz duman. Dedigin gibi abantin eski yolu daha guzeldi agaclarin arasinda tatli tatli virajlar vardi.
Sislerinde beyaz ledmiş birlikte güzel olursağolasın arabana nazar değmesin inşallah
bol ledli olan led nasıl bişey bide ondan deneyeyeim bu parklaramı olacak turuncu t10 mu beyazmı alsak acaba sislere beyaz led taktım ben parklarada beyaz led mi takayım diyosun link verirmisin tavsiye ettiklerin için bakmam lazım ben karıştırırım çünkü şu parklara al şunu şuna iyi olur gibi link yollayabilirmisin
teşekkürler
Eyvallah teşekkürlerhayırlı olsun
Bol ledli olandan kastım budur. Daha çok olanları da var bütçene zevkine kalmış
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...a-park-ledi-t-10-1-206-20-led-199685893/detay
Sislerinde beyaz ledmiş birlikte güzel olur
bu da 80ledli biraz abartmışlar
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...aka-park-ledi-t10-1206-80-led-199685533/detay
Dediğin 1tık daha iyi tabi smd ledlere göre ama park lambasına koyacaksın sonuçta fazla bişey farketmez herhaldebenim sislerdeki H1 ler bundan ama cree led olanlar bundan daha iyi değilmi bunlar ucuz onlara göre