Konunun ilk mesajını dikkatli okursan ben üyemize haksızsın vs kelimeler kullanmadım.
Olayı duyar duymaz firmadan bilgi aldım ve olay hukuki sürece girdiğinden konunun burada tartışılmasını uygun bulmadığımdan yazılan mesajları silip konuyu kilitledim.
Konuyu tekrar açmamdaki sebebe gelince,biz burada hukuki süreç var diyor ve konunun net ortamında değilde iki taraf arasında çözülmesinin daha hayırlı olacağını düşünerek konuyu kitliyoruz, 1 hafta sonra bakıyoruz ki olayla hiç alakası ve fikri olmayan kişiler bazı yerlerde üyemizin yerine konu açıyor ve üyemizi de kendi hayal dünyalarına dahil ederek bizimle hiç alakası olmayan bir hırsızlık olayından menfaat sağlamaya çalışıyorlar,bunu yaparak hem bu hırsızlık olayında en ufak art niyeti olmayan sponsorumuzu ihmal ve kasıtlı hırsızlık yaptırmakla suçluyor hemde bizi sponsorumuzu korumakla suçluyorlar ve bunu yaparken de hakaret ediyorlar,madem bizden başka herkes bu konu hakkında konuşarak bizi kötülüyor bizde konuyu yorumlara açarak gerçeklerin gün yüzüne çıkmasına yardımcı olalım dedik...
Ne İnanlar otomotiv ne de biz müşterilerinin aracı çalındığı için keyif almıyoruz bunu da böyle bilin.
Allah kimseye böyle bir sıkıntı göstermesin diye en başında yazdım,kimsenin malında gözümüz yok çok şükür,malımızda gözü olanları Allah'a havale edeli çok zaman oldu elbet acısını kat be kat yaşayacaklar.
Sponsorumuz üzerinden bize yüklenen zatı muhteremlere şunu sormak istiyorum,İnanlar otomotiv size sponsor olsaydı ve bu olayın konusu sizin forumunuzda açılsaydı siz sponsorunuzla görüşmeden adamları haksız yere yargılarmıydınız,haklıyı haksızı araştırmadan konuya dahil olurmuydunuz.
Forumumuz hakkında,şahsım ve yöneticilerimiz hakkında,sponsorumuz hakkında hakaret ederken önce kendinize aynada bir bakın,daha önce yaşadıklarınızın bir muhasebesini yapın ve adamlıktan dürüstlükten o zaman ahkam kesin...
Bu konu konu sahibi veya sponsorumuzdan bir talep gelmediği sürece açık kalacak ve dileyen dilediğini (Hakaret-küfür-iftira hariç) yazmakta serbesttir.
Yazılan her şey ileride size iyi veya kötü bir şekilde dönecektir...