Bugün İnanlar Otomotive ziyarete gittim,gitmişken konuyu yetkili kişilerle görüştüm, çok ilginç şeyler var bu meselede.
Aracın çalınmasından sonra araç bulunana kadar veya kasko şirketi araç bedelini ödeyene kadar geçecek süre için İnanlar Otomotiv müşterileri mağdur olmasın diye kendilerine 2013 model Clio 4 1.5 DCi ICON aracı deposunu doldurarak teslim etmişler ve araç şuanda konuyu açan arkadaşımızda bulunuyormuş,ikame araç teslim tutanağını haftaya bana mail olarak gönderecekler.
2.husus ise çalınan araç 2012 model olmasına rağmen arkadaşımız kendilerinden 2013 model sıfır araç talep etmiş,servisin kasko şirketi ise araç 2.el ve 2012 model olduğundan piyasa değerinde bir ödeme yapacakmış ve bunun içinde 45 gün yasal bekleme süreleri varmış.
İnanlar Otomotiv yine burada devreye girerek MAİS in elinde bulunan 2012 model ve aynı renk ve donanımdaki sıfır bir aracı arkadaşımıza teklif etmişler ve kaskonun ödeyeceği rakam ile aradaki fiyat farkını İnanlar Otomotiv olarak karşılayacaklarmış lakin arkadaşımız 2013 model istemekte ısrar ediyormuş.
Bu konuyu sağda solda ballandıra ballandıra anlatarak hem Ana Sponsorumuzu hemde RFC Forumunu töhmet altında bırakmaya çalışan bazı kendini bilmezlere önemle duyurulur...!
Not:Hiç bir firma müşterisinin aracını bilerek çaldıracak kadar şahsiyetsiz değildir...
Sizin ilk mesajınız ıle Ustanın yazdığı mesaj arasında fark var
Ustanın yazdığı mesajlar doğru ise ,
Firma size maddi ve manevi tazminat açar bu olay sizi zora sokar .
(Firma ismini karalama ve internet ortamında firmayı kötüleme yanlış bilgiler verme vb )
Bilgilerinizee