Renault 5 Tarihçe

2.0 İDE & F7R Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    46
yalnız araç yeni boyanmış kesinlikle bukadar parlak kalması imkansız..ayriyetten farlar sis farları pırıl pırıl belliki onlarda yeni..stoplar yine aynı şekil yepyeni..bu kadar sene kapsülde saklasan bu temizlikte kalması imkansız..bence bir sıkıntısı vardır :) kim olsa bu temizlikteki aracı 20 binden aşagı fiyat çekmez kaldıki bu piyasadan daha düşük fiyat çekmiş...

Bu aracı bir çok kez paylaşmadınız mı forumda :)

bir ara 12 mi ne istiyorlardı mesaj attım :D 12.000 i Yeğenim yazmış fiyatı 15 dediler :D

1 senedir ara ara ilanı konuyor bu f7r nin, sonra satılmıyor. var bi iş..

önceki ilan fotolarının birinde arka sağ çamurlukta hafif bi eziği vardı hatta..

Sonuçta temiz araç en fazla ne olabilir ki? boyansa bile parçaları değiş se bile çok temiz ve diri duruyor. Şaselerde bişey yoksa takla atmamış ve ağır kazası yoksa alınır:eyv

KOZMİK GÜNCEL....:berbat
osman paşa göreve... bölge asayiş komutanı olsun... bölgede sıkıyönetim-ohal ilan edilsin... bu gidişle oraya içsavaş var ayana BM-KFOR yollarlarsa ki o amaçlanıyor, iş hepten sakat resmen kopar oralar.... BOP senaryosunda bu da var seçenek olarak.... (NSA.Report.Tac.St.p.5.2.8) ...high democracy level+levye.:cool:cenker

pertten çıkma temiz mala benzıyo... ekmek yedirir aga... cenker

Paşanın kitabını tamda şemdinli de askerlik yaparken okudum. Ne kadar zorluklar çektiklerini araziyi görme fırsatım oldu. Böyle bir paşa daha istiyoruz.

böyle paşaların çoğu emekli veya Silivri tatil kampında... :cool:

hayırlısıysa bu araç ile pazarlık yapabilirm

Geri