Renault 5 Tarihçe

2.0 İDE & F7R Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    46
F7R candır (:

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yani temizlenmesi için orda olmak değil masa başında çözmek lazım , şu anda ( muhtemelen olayların içinde ) ve öncedende oralarda görev yapan abimden biliyorum ....

Kusura bakmada bu masa başında çözülecek bir olay değildir devlet teröristle masaya oturmaz,anlaşmaz,pazarlık yapmaz.Sorumlusu yada sorumlukları kimse canlarını alır kanseri keser atar.Osman paşa zamanında yeterince terörist leşi ortaya sermiş ve başarılarını kanıtlamış bir komutandır.28 şubatta sincanda tanklar nasıl yürüdüyse bu gün kendini kurtarılmış bölge ilan eden illerin caddelerindede tank yürümesi gerekir.Türkiye bütündür ve asla bölünemez,böldürtmeyiz,bölenlere izin vermeyiz...

Kusura bakmada bu masa başında çözülecek bir olay değildir devlet teröristle masaya oturmaz,anlaşmaz,pazarlık yapmaz.Sorumlusu yada sorumlukları kimse canlarını alır kanseri keser atar.Osman paşa zamanında yeterince terörist leşi ortaya sermiş ve başarılarını kanıtlamış bir komutandır.28 şubatta sincanda tanklar nasıl yürüdüyse bu gün kendini kurtarılmış bölge ilan eden illerin caddelerindede tank yürümesi gerekir.Türkiye bütündür ve asla bölünemez,böldürtmeyiz,bölenlere izin vermeyiz...

Hay ağzına sağlık :eyv

simdi 2000 motorun kulfetini vergisini masrafını cek ama araba gitmesin birde clio rs parası ver
bence ulkemizde ide arabalar sadece zevk arabası olur biraz pahalı bir zevk olsada
ide motor bu arada zor bir motor degil ama kafa yoran yok ustaların karaduzen işler daha cok hosuna gidiyor 2 tane fazladan kablo cek boru cek kafaalrı karısıyor

%50lik bi kısım gayet izin veriyor bölmeye. umarım doğru yolu bulurlar.

Pamukoğlu adam gibi adam. o yüzden sevemeyenide seveni gibi çok olacaktır.

meseleyi tamamen halledemezlerse zaten sonunda iş bölünmeye dayanır malesef... ıyı mı olur kötumu tüm taraflar için ayrı mevzuu... :mad:

Gerçekten diri gözüküyor araç elde avuçta olsa hiç durmam ama :S

yalnız araç yeni boyanmış kesinlikle bukadar parlak kalması imkansız..ayriyetten farlar sis farları pırıl pırıl belliki onlarda yeni..stoplar yine aynı şekil yepyeni..bu kadar sene kapsülde saklasan bu temizlikte kalması imkansız..bence bir sıkıntısı vardır :) kim olsa bu temizlikteki aracı 20 binden aşagı fiyat çekmez kaldıki bu piyasadan daha düşük fiyat çekmiş...
ya ben renault ta çalşıyorum fabrika içerisinde üretilen her modelinden 1 adet var.her gü de önlerinden geçiyorum,hepside sürekli silinip 0km flash,r12,manager,megane,symbol vb. ama inan hiç biri böye parlamıyor burak.dedin ya kapsülde saklasan bu dediklerim öyle arabalar.am hiç biri böyl parlmıyo o yüzden hikaye bence bu 57 binler falan

Faruk abi kaçırma sakın.:eyv

Geri