R5 Coupe'nin Motoru hakkında yorumlarınızı alalım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Usta kg kafama takıldı?Şasede duruyorsa doğrudurda sandığımdan 500 kg daha ağır?Yada ben yanlış yere bakıyorum?
Etikette yazan ölçülerin anlamları...
Ruhsatta yazan 860 kg da,sürücü ve yarım depo benzin eklenmiş haliymiş...

r19 1.4 rna motorunun aynısı bu yav anıları tazeledim :D

usta4939.jpg

Bu araç RFC üyelerinden birinde kalmalı iyi bakar RFC araçlara :)

swapla abi :D
şaka bi yanada motor çok iyi durumda maaşallah..

swapla abi :D
şaka bi yanada motor çok iyi durumda maaşallah..
Kıyamam yahu,bu hafta bakımlarını yaptırayım hele,yağ-filtre,hava filtresi ve bujiler değişecek,subap ayarı yapılacak.
Hazır yağ değişirken Bor katkısı da koydursammı diye düşünüyorum...

Etikette yazan ölçülerin anlamları...
Ruhsatta yazan 860 kg da,sürücü ve yarım depo benzin eklenmiş haliymiş...

Ben boş ağırlığını 740 kilo diye biliyorum..Dediğin gibi sürücü ve benzinle beraber 860 kiloyu bulur...Tek kapı olmasa satacağın zaman ben talip olabilirdim araca :)

Kıyamam yahu,bu hafta bakımlarını yaptırayım hele,yağ-filtre,hava filtresi ve bujiler değişecek,subap ayarı yapılacak.
Hazır yağ değişirken Bor katkısı da koydursammı diye düşünüyorum...

5000 lik yağ koyup 4000 binde bir yağını değiştir motordan yana sıkıntı yaşamazsın...Buji aralığı senin araçta 0.8 bizim araçlarda 0.7 o yüzden senin araca spring bujisi olur,radyatör suyu pisse değiştirip 2 litre antifiriz koy yaz kış antifirizli kullanın...

5000 lik yağ koyup 4000 binde bir yağını değiştir motordan yana sıkıntı yaşamazsın...Buji aralığı senin araçta 0.8 bizim araçlarda 0.7 o yüzden senin araca spring bujisi olur,radyatör suyu pisse değiştirip 2 litre antifiriz koy yaz kış antifirizli kullanın...
Bujiler kolay bulunur cinstenmiş...:)
Radyatörü sıfıra benziyor üzerinde kale yazıyordu ufacık bir şey :),adama sormadım ama gümrükten alındıktan sonra mutlaka bakım yapılmıştır...

Geri