R5 Coupe'nin Motoru hakkında yorumlarınızı alalım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5%20bay%2001.jpg

Kaan Abi arabada tek nokta enjeksiyon var gibi :) Bence gaza sonuna kadar kökleyin devir kesiciye giriyorsa araba enjeksiyonlu :D
Enjeksiyonlu olduğu içinde jiklesinin olmadığını tespit edersiniz .

net bilgiyi akşam yazarım. arabada arka silecekte yok oda bir ilginç durum :) jikle olmaması ilginç.dynoya çık abi :D

evet araç renault 9 gibi c tip motor .ama renault ekspress,clio 1 ve renault 9rnideki enegy motordaki tek nokta enjeksiyon sistemi ve clio 1 ateşleme modulü var . renault 1,4 kat modeli .katoloğa göre 58 hp. aslında motor modu olsa tam çıkar.

3 tip motor kullanılmıs bunda
C3J-700, C3J-702, C3J-760
hepsi 1.4 58 hp sadece ufak tefek guncellemeler var
belki 93 oldugu için 760 modelidir

Aracın bazı parçalarında USA yazıyor,motor kodu C3JE7/60 etiketide çektim bakarsınız...:eyv
Sizin verdiğiniz kodlarda E yazmıyor bu aracın kodunda E var,birde aracı stop ederken o pompadan bir ses geliyor,Emirhan'da yanımda şuanda oda sesi duydu...

Son düzenleme:
Faruk bu işlerden anlamıyor mu R5'in ciğerini bilmesi lazım aslında nasıl karadüzenci o...:aytuğ
Emmi sabah etüd ettik R5 i ama lakin ilk defa böylesini gördüm gizli hazine gibi:eyv Fransadan çıkış etiketleri duruyor daha biraz karışık geldi tamam elektronik ateşleme var ama alt taki benzin vs. sanmıyorum

abi ruhsattaki yada yağ çubuğunun solunda yda sağında bir plaket var ordan yazsana kodunu . benzin otomotiği olan yerde kör tapa var vidalı .renault 9 farkı .benzin pompası var .ateşleme modulude clio 1 ile aynı . muttemelen araç bu kodda

[TD="align: left"] 1.4 (B/C/407) KAT [/TD]
[TD="colspan: 3"]
pixel.gif
[/TD]
[TD="align: left"] 10.85 - 12.96 [/TD]
pixel.gif
[/TD]
[TD="align: center"] 43 [/TD]
pixel.gif
[/TD]
[TD="align: center"] 58 [/TD]
pixel.gif
[/TD]
[TD="align: center"] 1397 [/TD]
pixel.gif
[/TD]
[TD="align: left"] C3J 700, C3J 702, C3J 760
pixel.gif
çünkü diğer 1400 cc ler 1990 dan sonra üretilmemiş bunlar 1996 kadar üretilmiş.

[/TD]
​Çok doğru tespit :bravo

aracta bildiginiz beyin var ve karburator yok tek nokta enjeksiyonlu
yanlız parcaları inanılmaz phalı reno sistemden bakıyorum
atesleme ve enjeksiyonla ilgili nerdeyse 500liradan asagı parca yok
tek nokta enjeksiyonu 3000 tl cıkıyor beyin 1800 gibi
bunların cıkması falan bulurmu piyasada sasırdım kaldım dogrusu

Geri