R5 Coupe'nin Motoru hakkında yorumlarınızı alalım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Renault 9 parçaları uymaz mı buna...:)
Karadüzende değil o zaman bu araba, uzmanların incelemeye alması lazım acilen...:D

hiç bir şey olmaz .renault 9 un parçaları sanki ucuz mu maiste ?rainbowun beyni 1600 ytl.bildiğin 1400 cc renault 9 motoru içi sadece tek nokta enjeksiyon clio beyni var. ama güzel şeçim katalitik konvektör cutt off falanda vardır bunda.bu motor renault 5 harici ekpresste kulanılmış sadece

Tek nokta enjeksiyonlu 1.4 R5 mi almışız şimdi...:D

nealdığını ben bimemde usta ,özel birşey olduğu kesin değerini bilsin yiğitalp arabanın ilerde boraya alırım onu ilk arabası olur :D

Bu Renault 5 den Türkiye'de bir tane daha olduğunu sanmıyorum :)

Aytuğ Abi haklı parçaları pahalıdır nede olsa Türkiye'de yok ve eski bir motor ama Renault 9 RNİ ve Renault 19 1.4i parçaları enjeksiyon sisteminde benzerlik gösterebilir . ( Referans numaraları tutuyorsa :) )
İleride eskiyen parçalar zamanla replika olarak değiştirilebilir :)

Araba tam kara düzen olmadığı için LPG falan bağlatılırken çok çok güvenilen bir yere dikkatli bağlatmak lazım . ( İleride takılırsa )
Renault 9 ve Renault 19 parçaları uyum sağlayabilir .

Bu Renault 5 den Türkiye'de bir tane daha olduğunu sanmıyorum :)

Aytuğ Abi haklı parçaları pahalıdır nede olsa Türkiye'de yok ve eski bir motor ama Renault 9 RNİ ve Renault 19 1.4i parçaları enjeksiyon sisteminde benzerlik gösterebilir . ( Referans numaraları tutuyorsa :) )
İleride eskiyen parçalar zamanla replika olarak değiştirilebilir :)

Araba tam kara düzen olmadığı için LPG falan bağlatılırken çok çok güvenilen bir yere dikkatli bağlatmak lazım . ( İleride takılırsa )
Renault 9 ve Renault 19 parçaları uyum sağlayabilir .
1993 model R5 ülkemizde yok,Tek kapı ve bu model ve motor yapısında olması ilginç ve Türkiye'de tek olmasına yetiyor,bilerek almadığım kesin :),LPG düşünmüyorum zaten,az kilometre yapacağımızdan aracın orjinalliğini bozduğumuza değmez...:eyv

Bende parça sorununa değinecektim hadi bizim aracımız karadüzen olduğu için uydurup kaytırıyoruz sen Türkiyede tek olan bu araca nasıl parça bulacaksın USA falan filan yazıyor o nasıl olacak :) Motor gücüne gelince bence 55-65 hp arası bir gücü vardır...

ben zannetmiyorum parça sıkıntısı yaşamazsın usta. ama araç gerçekten türkiyede tek :) maşallah. ama motor tipi RNİ gibi değil bilemedim. canlı inceleriz artık buluşmada :)

Görülen birkaç R5den sonra saygıyla eğildiğimiz bir motoru var abi :)

​Usta kg kafama takıldı?Şasede duruyorsa doğrudurda sandığımdan 500 kg daha ağır?Yada ben yanlış yere bakıyorum?

Geri